bugün

akrep burcu erkeği

17 yaşına kadar kendini balık burcu erkeği zannetmiş bir adam için (bkz: ben) acayip semptomları olur. ailemin tamamı balık burcu(ymuş). burçtan hisardan anlamaz yıllarımda bu işlere meraklı kardeşimden biliyordum balığın burç olduğunu.

neyse efenim, lise yıllarındayken esmer güzeli bi kız arkadaşımın horoskop ölçümleri sonucu akrep burcu erkeği olduğumu öğrendim. yetmedi, yükselen burcumun da akrep olduğuna kadar vardı konu. o günlerde doğum kağıdımızla gezer olmuştuk zaten. 06:28 cumartesi..

derken bir anda sinsi, kinci, seks düşkünü, karizmatik, plancı, hazırcevap, inatçı, hırslı birine dönüştüm. horoskopçu kıza da sevişme teklif ettim apansız. derin derin düşünmek için yalnız kalasım geldi. arkadaşlarımı itin götüne soktum çıkardım bi posta, okul üniformam derhal en sevdiğim siyaha dönüştü. etkili bakışlarımla hava saldırısı yaparak sınıf kapısını çarpıp çıktım. köşedeki torbacıdan bi sarma esrar aldım sonra onu bir temiz döverek vicdanımı rahatlattım. neler oluyordu lan bana?

o andan itibaren tam bir akrep burcu erkeği gibi iyilerin de kötülerin de düşmanı olmaya karar verdim. dark side'a geçiş hikayem budur. yerseniz.

- senin burcun ne memet?
+ balık burcuyum minecim ben yea.
- hallahalla.. hiç de benzemiyosun. doğum tarihin ne ki?
+ buzağılar südden kesildiği vakit. *
- fitifitifiti.. bak gördün mü sen akrepsin.
+ ney? şimdi s*ktim belanızı.
- ne diyosun memet, sen böyle yapmazdın.. ayy sapık :(
+ konuşma lan!! seni uykunda s*kerim tereddütte kalırsın. şimdi siktir git.
© copyright 2005 - 2026