bugün

akp yi beğenmeyenlerin başa geçmesini istedikleri

akp nin 10 yıldır iktidarda olmasının yegane sebebi olan belirsizliktir. yoktur öyle gönülden desteklenecek ''şu olmalıdır'' denecek bir adam. bu yüzden oy kullanamayanlar var. akp lideri rte kadar net bir karakter yok, iyi veya kötü ''adamın karakteri bu'' diyebilecek kadar tanıyabildiğimiz, karakterinden emin olabildiğimiz lider karizması olan bir rakip yok.

sadece muhalefet gereği yapılması gerekenleri yapan politikacılar var, sadece muhalefet olarak görünüyorlar benim nazarımda, bir düşüncenin, bir fikrin, bir topluluğun lideri gibi değil.

türkiye bu kadar sorunlu bir memleket olmasaydı, sıradan bir avrupa ülkesi gibi en büyük sorunu ekonomi olsaydı, cumhurbaşkanlığı olmasa da başbakanlık koltuğunda emine ülker tarhan gibi karizmatik bir kadın fena olmazdı o da sadece imaj açısından, bir de kadın hukukçu, eğitimli, hemcinslerine göre biraz akıllı diye ama rte nın şu an uğraştığı sorunlara bakınca böyle bir ülkede kadın başbakan olmak çok zor. hele ki tansu çiller örneğinden sonra imkansız sanırım.