bugün

beşiktaş

2012-2013 sezonuna teknik adamı samet ve yönetcileri tarafından süper bir giriş yapacak sanılan futbol takımı , ayrıca canımız -ciğerimiz.

bu takımdan fabian ernst gitti değil mi. bu adam 3.5 sene banko oynamış biri.oynamadığı maçlarda her zaman bocalayan bir beşiktaş vardı . bu biline biline gönderildi bu faydalı kel. yerine kim alındı hiç. hepsini geçtim toraman efendi oynayacakmış o bölgede. ulan toraman kendi bölgesinde oynayamayan bir futbolcu ne yazık ki. sen ernst in bölgesini nasıl dolduacaksın hoca bunun hesabını ver önce. takım berbat . fernandes hiç bir zaman olumlu kullanılamayacak , bunun farkındayız. necip ve veli adında iki tane takoz var ortasaha da oynadıkları iddia ediliyor. beşiktaş bu dangoza kalmasın lütfen , ne olur .

genç oyuncular desen berbat, öyle böyle değil al hepsini çöpe at. ama bir tek oyuncu var ki ismini tam olarak bilmiyorum 15 numarayı giydi , futbolcu varsa bu gençlerin içinde bir tek bu elemandır o .banko 11 de oynasa kimse niye diye sormamalı. veli ve necip in oynadığı bölgede gözü kapalı adı yazılmalı . ben hepsinin birer dangoz olduğunu iddia etsem de oğuzhan beni yanılttı içlerinden bir tane futbolcu çıkabileceğini gösterdi. şimdi top samet de . bu adamı oynatsın yeter ki veli-necip i görmeyelim.

rıdvan şimşek mevzusu var ki sormayın gitsin. bu adam kime ne yaptı bilmiyorum ama aklı varsa alman 2.lig ekiplerinden bir tanesi ile görüşüp anlaşsın derim.beşiktaşta çok oynamak istiyosa zaten 3-4 seneye kadar beşiktaş onu 5-6 milyona ordan alır zaten .insanı heyecanlandıran bir oyuncu , yetenekli,zeki,yaratıcı.

beşiktaş geçen seneye göre daha iyi bir konumda bitirecektir bana göre ama bunda etkili olacak faktör bilinçsiz yapılan hareketler olacaktır. uğur,escude,mcgregor transferleri abuk subuk goller yenmesine engel olduğunu farz edersek beşiktaş ın mutlaka derbi kazanacağı öngörüsünde bulunabiliriz. yenilen gollerin büyük bir kısmı abuk subuk çünkü. şöyle kallavi,hak edilerek yenilen gol görmüyoruz kalemizde.

ileri uçtaki sıkıntıyı kimse göremiyor ama mustafa pektemek haricinde gol atabilitesi yüksek bir oyuncu yok. hatta normal de yok. holosko özel bir futbolcu . sürekli oynamazsa form tutamaz . bu şartlarda yedek kalmaz zorunda. bu bilinseydi güle güle denirdi mutlaka. almeida için aylardan beri kovun şunu diyorum ama burayı okuyan yok tabi .en azından necatip tipi bir forvet alınmalı beşiktaş a. tuncay olabilirdi ki kahretsin baltaladılar . bobo vazgeçilmez olurdu yine ama kayseri kaptı.

son söz olarak şunu söylemek istiyorum ki iyi dinlensin. 2009-2010 sezonunun bir kopyası olacağına adım gibi eminim. sağlam defans var , mücadele var ama teknik bir oyun ve bol gol pozisyonu olmayacak.en çok sevineceğim nokta ise samet aybaba boyunun ölçüsünü alacak olmasıdır.
© copyright 2005 - 2026