bugün

new star soccer 3

Bana aylar sonra gerçek manada oyun oynatmış oyundur.

-Oyuna 17 yaşında başlıyorsunuz.

-ilk maçınızda haliyle hiçbirşey yapamayıp büyük ihtimalle 1 rating ile bitireceksiniz ve büyük ihtimalle koca sezon hiçbir maça çıkamayacaksınız

-ilk sezon hiçbir maça çıkamayacağınıza göre paso antremanlara asılmak en mantıklısı. Bana göre ilk sezon Flair, Control, Pace, Stamania* vb özellikler doldurulmalı. Shooting vb ise ikinci sezona kalsın.

-ikinci sezon oynayacağınızı düşünüyordunuz değil mi? Ha ha hahaa. Antremanlara full time devam. Pace, Control Flair tarzı özellikleri tamamiyle bitirdikten sonra oynadığınız mevkiiye göre tackling'e shooting'e ve ya passing'e asılın. Asılın ama muhtemelen 15. seviyeden sonra tıkanacağınız için çok kasmayın.

-ikinci sezonda bittikten sonra artık sahalara dönme zamanı gelmiştir diye düşünenler hayalkırıklığı yaşayabilir. Çünkü ben 21 yaşıma kadar sadece 2 maç yapmıştm.

-Artık takımdan ayrılabilirsiniz. Menajerinize takım bulmasını söyleyin. Bayağı takımdan teklif gelecektir. Hatta bunların içinde Real Madrid Chelsea gibi takımlar bulunabilir sakın kabul etmeyin. Efendi gibi normal takımlara gidin birden yükselmeyin.

-Muhtemelen bu sezon ufak ufak maçlara çıkacaksınız. Çok birşey yapmayın. 1-2 asist size yeter.

-21 yaşında Chelsea'ye transfer olmuş ben uzun süre yedek bekledikten sonra şans eseri forma bulmuştum. Tabii hayvani dribling, shooting özelliklerim sayesinde henüz Chelsea ile ilk maçımda tam bir "yıldız" olarak oynayıp gollerimi sıraladım Bu noktadan sonra ise yapacak fazla birşeyiniz yok. Artık her maç ilk 11'desiniz.

-Maç motoru ne güzel öyle. Rakip takım güçsüz bir takımsa hücuma çıkarken savunması nasıl dağılıyor öyle. Benim gibi dribling ve pace özellikleri 30 olanlar bu takımlara karşı inanılmaz üstünlük kurar. Tek yapmanız gereken taç çizgisin kenarında rakip sahanın yarısında beklemek. Güzel bir pas ve şık çalımlar ve gol. Ancak Liverpool, Barcelona gibi takımlarda bu taktik hiç işe yaramaz söyleyim.

-Ufak bir hatırlatma; fazla ünlü olmayan bir markadan sponsorluk anlaşması gelirse 1 seneden fazla yapmayın.

-Doping kullanmayın

-Kesinlikle şike teklifini kabul etmeyin*

-Bu oyunda partnerleriniz çok önemli. Essien gibi bir MC size top taşıyorsa yaşadınız demektir. Ama forvette Fatih Tekke tarzı bir adamla takımınızın hücumunu sırtlıyorsanız ayağınızda ki topu alabiliyorlar aman dikkat!

- (bkz: Peter Baggen)*