bugün

the elder scrolls v skyrim

sırf npc'lerin replikleri için bile oynanabilen oyun. birkaç tanesi;

*bazen askeri yaşamımı özlüyorum. ama kızımı kucağıma aldığımda doğru tercih yaptığımı anlıyorum.(amren - ailesi için askerlik görevini bırakan eski bir savaşçı)

*ben de senin gibi bir maceracıydım. daha sonra dizimden bir ok yedim... (şehirdeki guardların hepsi söyler bunu. ahaha*. ayrıca bakınız (#15915317))

*her şey satılık arkadaşım, her şey... eğer bir kız kardeşim olsaydı, saniyesinde onu da satardım! (belethor - whiterun şehrinde general goods store'un sahibi olan tüccar)

*eğer satmayı düşünürsen akrabalarından birini alabilirim. hahha sadece küçük bir şakaydı. (belethor)

*ben senin kılıcın ve kalkanınım. (lydia - whiterun jarl'ının sizi korumakla görevlendirdiği afet)

*ne bakıyorsun? senden korkmuyorum, benden yaşça büyük olsan bile. (briath - amren'in küçük kızı. babasının kızı işte nolacak.)

*kılıç ve gölge, sessizlik ve ölüm. bunlar benim sanatlarım. mütevazı bir ücret karşılığı senin için büyük bir sanat yapabilirim. (jenassa - kiralık kılıç)

*paran varsa hoş geldin, aksi halde yola koyul. (keerava - riften şehrindeki hanın sahibi)

*taze balık, günlük taze balık!.. skyrim'de bundan iyisini bulamazsınız. balığımızı denemeden solitude'dan ayrılmayın. (addvar - solitude şehrindeki balıkçı)

sanırım çocuğunun ismini dovahkiin koyduracak kadar* bağımlılık yapmasının sebeplerinden biri de gerçek hayata çok iyi adapte edilmiş olması. resmen bambaşka bir hayat, bambaşka bir dünya. tek kelimeyle enfes. sanat eseri...