bugün
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz16
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor14
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi13
- silver ile evlenecek erkek52
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek2
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- ey insan2
- sırrı süreyya önder28
- and the oscar goes to5
- affetmenin gücü6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- mesaj atıp konuşmayan kız7
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- akrostişli şiir6
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- sarapci koala58
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı8
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek2
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- ilişki yapmaya üşenmek6
- her şey bitti derken çalan şarkı2
- dün gece ne oldu13
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası26
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- hristiyanlık7
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- türk erkeği endonezyalı kız evliliği6
- 30 yaşına girmek4
- sözler köşkü6
- en sevdiğiniz sayı3
- mauro icardi12
- de niro vs pacino3
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- cinlerin özünde iyi insanlar olması4
- ellerim bos gonlum hos28
- sözlük açsanız ismi ne olurdu4
- kadın nefreti4
- sözlükteki satranç taşları4
- sözlükteki linç kültürü12
- erkekler zıçar kızlar kakaloş yapar4
- tutmayan başlık açma rehberi7
- şikeci amedspor5
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- burcu akrep olan birini akrep sokması4
- gocu34
- arabaları yan yana park edip öpüşmek3
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı15
memurlar.net'te kopya iddialarıyla ilgili ilginç yorumların ,resimlerin ve bilgilerin yer aldığı sınavdır.
başta pek rağbet etmemiştim ama olay ciddi görünüyor...
Olay ne biliyor musunuz? Devlet istihbarat aldi, kpss sorularinin calindigina, sizdigina dair. Hemde (dahi nin yayinladiklari) sorularin ham halleri. Bunun uzerine devlette istihbarati takip ederek kck uyelerini yakaladi. Dahi de bunun uzerine siz mi yakalarsiniz alin size sorular diye internete yaydi. Normalde aslinda sorular sizmisti disari, ancak kck uyeleri yakalanmasa kimsenin sesi cikmayacakti.
Osym de bunlari biliyor, sinavi iptal edemiyor. Etse bir suru zarara girecek vs vs. Tekrar calinma korkusu var, nerden sizdigini onlarin da bildigini sanmiyorum.
Ancak su bir gercek ki sorular sizmis. Alanen belli bu, osym nin kendi sitesinde yaptigi aciklamayi okurken bu adamlar bizi aptal mi saniyorlar diye dusundum.
Bu sinavda iyi net yaptim diye dusunen arkadaslar bile bir yerlere atanamayacak cunku sorular sizdirilmis. Kac bin kisiye sizdi allah bilir. Millet uyandi kimse artik 120 yapmaz. 110 115 de birakir kopyacilar.
iyi net yapan arkadaslar sizde atanamayabilirsiniz, sevinmeyin yani. Bu isin ustune gidelim arkadaslar, gercekten cok suphe var hic normal degil bu yasananlar.
Dahi nin yaptigi osym ye bir misillemeydi. Ve sorular gercektende sizdirilmis. Konu beyaz kalem degil, beyaz kalem osym tarafindan dahi sizdirilmanin ustu ortulsun diye yapilmis bile olabilir. Hicbir kurum kendi sitesinde suc oldugunu bile bile sorulari yayinlamaz. Olay daha buyuk, olay beyazkalem olayi degil yani. Beyazkalem sadece birseylerin ustunu ortmeye calismak.
Dusunun, kck uyeleri sinava alinmiyor
Kck ile ilgisi olan dahi ajansi sorulari veriyor (misilleme)
Beyazkalem sorularin kultur kismini web sayfasinda yayinliyor. (olayi baska tarafa cekmek)
Osym beyazkalem uzerinden aciklama yapiyor.
Arkadaslar, bu sinavda yasanan kopya olayi emin olun 2010 dan daha buyuk ve organiza bir is.
başta pek rağbet etmemiştim ama olay ciddi görünüyor...
Olay ne biliyor musunuz? Devlet istihbarat aldi, kpss sorularinin calindigina, sizdigina dair. Hemde (dahi nin yayinladiklari) sorularin ham halleri. Bunun uzerine devlette istihbarati takip ederek kck uyelerini yakaladi. Dahi de bunun uzerine siz mi yakalarsiniz alin size sorular diye internete yaydi. Normalde aslinda sorular sizmisti disari, ancak kck uyeleri yakalanmasa kimsenin sesi cikmayacakti.
Osym de bunlari biliyor, sinavi iptal edemiyor. Etse bir suru zarara girecek vs vs. Tekrar calinma korkusu var, nerden sizdigini onlarin da bildigini sanmiyorum.
Ancak su bir gercek ki sorular sizmis. Alanen belli bu, osym nin kendi sitesinde yaptigi aciklamayi okurken bu adamlar bizi aptal mi saniyorlar diye dusundum.
Bu sinavda iyi net yaptim diye dusunen arkadaslar bile bir yerlere atanamayacak cunku sorular sizdirilmis. Kac bin kisiye sizdi allah bilir. Millet uyandi kimse artik 120 yapmaz. 110 115 de birakir kopyacilar.
iyi net yapan arkadaslar sizde atanamayabilirsiniz, sevinmeyin yani. Bu isin ustune gidelim arkadaslar, gercekten cok suphe var hic normal degil bu yasananlar.
Dahi nin yaptigi osym ye bir misillemeydi. Ve sorular gercektende sizdirilmis. Konu beyaz kalem degil, beyaz kalem osym tarafindan dahi sizdirilmanin ustu ortulsun diye yapilmis bile olabilir. Hicbir kurum kendi sitesinde suc oldugunu bile bile sorulari yayinlamaz. Olay daha buyuk, olay beyazkalem olayi degil yani. Beyazkalem sadece birseylerin ustunu ortmeye calismak.
Dusunun, kck uyeleri sinava alinmiyor
Kck ile ilgisi olan dahi ajansi sorulari veriyor (misilleme)
Beyazkalem sorularin kultur kismini web sayfasinda yayinliyor. (olayi baska tarafa cekmek)
Osym beyazkalem uzerinden aciklama yapiyor.
Arkadaslar, bu sinavda yasanan kopya olayi emin olun 2010 dan daha buyuk ve organiza bir is.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar