bugün

alkislarlayasiyorum com

Eskisi gibi değildir. her yerde bulunan videolar artıkın alkışlarlaya düşer oldu, yetkili abiler onaylar oldu.

good monarch adlı kullanıcının sitemi;

--spoiler--
iki kelam da ben edeyim.

alkışlarlayaşıyorum artık eskisi gibi gelmiyor bana da. nostaljinin ve absürd keyif verici içeriklerin merkeziyken şimdi kafası basmayan ergenleri içeren videolara laf sokma platformu haline geldi. ama bunda yalnızca videoyu yükleyenlerin ve kabul edenlerin hatası yok.

bir video yükleniyor, mesela veysel bıdıbıdı, asi stayla veya alaatin; bakıyorum bir sürü hit almış, izlenmiş, yorum almış. ben bi bok bulamıyorum bu videolarda, hepsi de sağda solda gırla var. bu siteyi özel yapan o ruhu bu videolara itibar eden ler bozdu. bunların sayısı da çok fazla. yani sadece adminlere çıkışmanın alemi de yok.

sosyal platformlar artık ergenlerin istilası altında. onların isteğine göre düzenleniyor her şey. hit almak ve reklam parası kazanmak isteyen alkışlarla ailesi de bunu görmüş olacak ki bunları ana sayfadan yayınlıyor. buradaki birçokları da bu videodaki elemanlara laf sokma yarışına giriyor ve sitenin hiti artıyor.

her neyse, bu yorumum silinir belki ama şunu söylemeliyim. kısa vadede kazansanız da uzun vadede kaybedersiniz bu politikayla. diğer video sitelerinden bir farkı kalmamaya başladı çünkü.
--spoiler--

galaios adlı kullanıcının sitemi;

--spoiler--
1-bu siteye neden artık sikko videolar yükleniyo
2-bu reklamlar ne zaman kalkacak
3-videoyu durdurmaya çekiniyom nuri çıkmasın diye
4-bu yorum siz okuduktan 5 dk sonra neden adminler tarafından siliniyo
--spoiler--