bugün
- kapadokya17
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı21
- iyilik vs dürüstlük5
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- islam barış dinidir43
- zeki insanların sevilmemesi5
- yeni partili sözlük yazarları26
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak2
- çömlek yapmak2
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek3
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- balon5
- sarı torba satışının yasaklanması2
- olympique lyon fenerbahçe maçı saat 22 de trt 1 de2
- olağan mucizeler2
- avanos7
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- bizimkiler3
- sarapci koala53
- kemal kılıçdaroğlu6
- öpüşmek vs ayak fetişi2
- aynı eve çıkılacak iki yazar2
- sözlük yazarlarının benzediği dizi karakterleri2
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı4
- çanta5
- bir demet tiyatro2
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- sözlük yazarlarının doğaüstü deneyimleri3
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- ne kadar yaşlısın22
- hard seven hatun6
- türkiye fenerbahçe federasyonu2
- akp mhp dem ittifakı8
- yazdıklarına göre değil yazara göre oylama yapmak3
- mesaj alımını kapatmak3
- velvet45
- yazarların şu an okudukları kitap4
- ankete gelin beyler31
- dünyada obsidyen kaldı mı5
- askerliğin insana kazandırdıkları4
- ibb davası3
- muslettin amca adam değildir3
- köpek günü3
- sözlükte sapık var mı6
- dizi filmlerdeki gizli mesajları görebiliyorum2
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz8
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
kendisini sevmem etmem ama gerçekten çok üst düzeyde bir oyuncudur. mental olarak eksikliği yok denebilir. savunulması zor birisi, tribünleri gaza getiriyor, medyanın çok fazla ilgisini çekiyor. fakat bu herif koca adam oldu, liseden geldiğinde ben daha çocuktum; adam hala clutch time'a uygun bir oyuncu değil. kariyerinin önemli maçlarında özellikle de 4. çeyrekte sıçıyor sıvıyor. sonra tüm yaz boyunca spor eleştirmenlerinin, diğer takım taraftarlarının goygoyuna maruz kalıyor ki gerçekten fena bir goygoy. bu clutch olayını aşması için de medyayla arasına mesafe koyması lazım. -bu yıl onun adımlarını atmaya başladı, özellikle de fazla konuşmuyor. okc'den bir eleman hasta olursa sıçtık ama.- baskıyı çok hissedince elini taşın altına koymaktan çekiniyor. miami'ye gelme sebebinin de bu olduğunu düşünüyorum yıllar boyunca oynadığı kazma sürüden biraz daha kaliteli, iyi anlaştığı adamlarla oynamak istedi ama yancıları da eskisi gibi istikrarlı adamlar değil. ayrıca koçu da kötü bu elemanın. wade ile birlikte koça ağalık taslıyor diyebilirim.
eğer bu yıl da yüzüğü alamazsa onun suçu olmayacak. istatistiklere bakarsak efsane olabilecek kadar iyi bir sezon geçiriyor ama clutch time sorununu çözmezse bu sezonu sayılardan başka bir şey olmayacak. yüzüksüz, sivri bir süperstar olarak çocuklarımıza anlatacağız.
edit: tüm medyanın konuştuğu şeyleri buraya yazdık, heat taraftarları gerçeği görmek istemiyor. e allah akıl fikir versin ne diyeyim ki? olayın kıskançlık olduğunu bile düşünen var. sözlükteki herkes yıllarca çalışsa zaten bu adam gibi oynayamaz, sadece eksiklikleri görülünce yazılıyor o kadar. bir kıza dallama diyecek kadar fantastik ve ağlak fanboyları var ayrıca, şaşırtıcı.
eğer bu yıl da yüzüğü alamazsa onun suçu olmayacak. istatistiklere bakarsak efsane olabilecek kadar iyi bir sezon geçiriyor ama clutch time sorununu çözmezse bu sezonu sayılardan başka bir şey olmayacak. yüzüksüz, sivri bir süperstar olarak çocuklarımıza anlatacağız.
edit: tüm medyanın konuştuğu şeyleri buraya yazdık, heat taraftarları gerçeği görmek istemiyor. e allah akıl fikir versin ne diyeyim ki? olayın kıskançlık olduğunu bile düşünen var. sözlükteki herkes yıllarca çalışsa zaten bu adam gibi oynayamaz, sadece eksiklikleri görülünce yazılıyor o kadar. bir kıza dallama diyecek kadar fantastik ve ağlak fanboyları var ayrıca, şaşırtıcı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar