ntvmsnbc

sabah sabah gene sinir bozan şey.

sağ üstte "dia'ya kırmızı ateşledi, gs bayrağı patlattı" haberi var. "sahada yaşananlarla ilgili üst düzey bir güvenlik yetkilisi konuştu." imiş. bu üst düzey yetkilinin adı yok mu arkadaşımç içerikte de adı geçmiyor. hatta başka bi kaynakta, içeriğin asıl kaynağı olmadan yayınlanmış da oradan aktarılıyor.

hemen altındaki haber de şu: "aysal ile özdemir'in tv düellosu" birand'a çıkmalarından bahsediyor haber.
lan bu nası başlık atmak? "duello" için 2 delikanlı adam gerekir. bahsedilen olayda ne olduğunu hatırlayalım... nihat özdemir isimli fenerbahçeli bi insan stüdyo dışından konuk oldu ve 2 saat bir şeyler söyledi. söylediklerinin doğru olmadığını kendi de biliyordu zaten ve sözleri bitince de "ünal başkanı dinlemek istemiyorum" diyerek yayından uzaklaştı. bi düello durumu yok yani. bi karşı karşıya veya yan yana gelme, bi ayakta durabilme hali yok.

özdemir denenin yaptığını burada ayrıca tartışmaya gerek yok, zaten ne yapmaya çalıştığı kendi başlığında tartışıldı.

neyse; geçelim sürmanşetin ortasındaki habere, başlık: "amerikan cbs tv gülen'in çalışma odasında" bu haberle de ntvmsnbc'nin ne yapmaya çalıştığı başka bi başlıkta tartışıldı. bu kadar ciddi sayılan-takılan bi haber kanalının gülen'den bahsederken bi "fethullah gülen" bi "fetullah gülen" yazması çok enteresan. aman diyim dikkatli olsunlar, azar işitmesinler sonra. içeriğin amacı zaten belli, hiç değinmiyorum bile.

altındaki haberin başlığı ise " 'hz. muhammed tasviri' tepki çekti"
içeriği çok güzel. şii iran'a sünni mısır'dan "huooopp birader" temalı tepki var haberin içeriğinde. bu çıkarımı fazla zorlama bulanlar da buyursun: http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1237209

sürmanşetin sol kısmındaki büyük haberin başlığı da "ergenekon gizli tanığı: kola beni pasta eşimi hasta etti"
ergenekon muhabbetinin ne olduğu belli değil zaten. hiç girmiyorum bu konuya.

altındaki haberin başlığı ise "bin 200 şişe sahte votka". izmir'de bulunan 1200 şişe sahte voktadan ve kaçak enerji içeceklerinden falan bahsediliyor. en sağda, spor haberinin altında spor haberi; ortada gülen'in altında muhammed ile ilgili bi haber; solda ise ergenekon haberinin hemen altına, sıradan bi sahte içki haberi sürmanşete taşınmış. aaa o da nesi, izmir'deymiş bu sahtecilik. içerikte polis memurları da övülmüş.

en süper haber sitesi. çok güzel bi site. çok kaliteli.