bugün
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları8
- filtreli fotoğraf paylaşan erkek6
- burunla blok flüt çalabilmek6
- arkadaşlar lütfen bilgi içerikli entry girelim4
- efesle tuborgu karıştırıp içmek5
- mesajlara hızlı cevap vermek9
- geldimgittim5
- kadın yazar çekme başlıkları5
- gençler iş beğenmiyor diyen genç patron5
- kiraz vs vişne4
- sinek sokması3
- tai lung11
- sözlüğü anı defteri gibi kullanmak6
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor10
- dünyada her saniye iki kişinin ölmesi3
- hegelci giremez2
- ortega sedat2
- trafikte hanımının yanında artistlik yapsalar6
- sözlükte kavga oluyor hissi3
- kafaya kuş sıçması5
- tak tak sedat2
- kısa aralıklarla kaka yapmak2
- yazın çorap giyen insan3
- üniversitede kızlara para yedirmek6
- yeşil nohut3
- sporcu motorcu müzisyen ve uzun boylu olmak3
- şenay gürler2
- çarşının orta yerine sıçmak2
- semih saygıner'in yaşlanması2
- her sabah mutlu uyanan insan2
- kadınların çok tacizci olması2
- hiçbir erkek için çabalamayan erkek2
- ışın kılıcı ile döner kesmek2
- sınıfın en uzun boylusu olmak2
- taşak sütyeni3
- hiçbir kız için çabalamayan erkek2
- elektronik devre elemanları2
- kulaklarından tavana çivilemek2
- gece çiğ köfteci aramak2
- 40 hadis4
- galatasaray8
- sabah kahvesi2
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- esnerken çene altındaki damarların üstüste binmesi2
- velvet'in elleri nimettir3
- işerken hapşırmak2
- dokuzuncu nesil olmak bir gururdur2
- saçını sarıya boyatan kadınlar2
- manifest dinleyen erkek11
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
bugüne kadar çekmeme problemiyle karşılaşmadım. bunu yaşayanın da büyük ihtimalle telefonu böyle sorunlara yol açıyor. fiyatları da normal. yani benim çok spesifik şeyler haricinde bu şebekeyle problemim olmadı. sadece daha önceden bilgilendirme mesajlarıyla ilgili eleştirdiğim bu şebekenin şimdi bir başka dingilliğini anlatacağım.
android market üzerinde bu arkadaşlara ait vread diye basılı dergileri "boxer, tempo, all, men's health vb." elektronik ortamda satın alıp okuyabileceğiniz bir uygulama var. hangi cihaz simulatörü üzerinde geliştirdilerse htc'de uygulamanın tasarımı sıçıyor. objelerin, görsellerin boyutları, yerleşimleri en kötü tasarımcının yapmayacağı hallerde görüntüleniyor. ayrıca ekran çevirme özelliğiyle de uyumsuz çıktı. başka telefonlarda da böyle midir bilmiyorum ama sadece vertikal yönde çalışıyor. neyse bunlar o kadar önemli şeyler değil, neticede vazifesini yapan bir aplikasyon. benim sorunum çok daha büyük.
bunu yapan arkadaşların server'larının diskleri ve bant genişliği o kadar yüksek ki, bu uygulamadan mobil (parantez içinde tekrar söylüyorum mobil!) cihazınıza indireceğiniz bir pdf'in boyutu 180 mb civarında. çünkü bu pdf derginin grafikerinden matbaaya giden pdf. bu boyutta bir dosyayı her ne kadar wi-fi'dan da olsa (ki evde bile wi-fi ile bağlanmaya üşenip 3g'de kalıyorum) bir cep telefonu ya da tablet bilgisayara indirtmeye çalışan bir zihniyet aynı zamanda insanlara aylık 250 ya da 500 mb'lık kotalarla 3g internet bağlantısı sağlamakta, üstelik kendi server'ına nereden baksan her ay 50 yeni sayı eklenmekte. adobe acrobat'ın "optimized pdf" seçeneğiyle bile bu işi yapabilecekken kullanıcısına eziyet yaşatmaları gerçekten de adeta japon balığı kafasından çıkmış bir fikir gibi duruyor.
arz ederim.
android market üzerinde bu arkadaşlara ait vread diye basılı dergileri "boxer, tempo, all, men's health vb." elektronik ortamda satın alıp okuyabileceğiniz bir uygulama var. hangi cihaz simulatörü üzerinde geliştirdilerse htc'de uygulamanın tasarımı sıçıyor. objelerin, görsellerin boyutları, yerleşimleri en kötü tasarımcının yapmayacağı hallerde görüntüleniyor. ayrıca ekran çevirme özelliğiyle de uyumsuz çıktı. başka telefonlarda da böyle midir bilmiyorum ama sadece vertikal yönde çalışıyor. neyse bunlar o kadar önemli şeyler değil, neticede vazifesini yapan bir aplikasyon. benim sorunum çok daha büyük.
bunu yapan arkadaşların server'larının diskleri ve bant genişliği o kadar yüksek ki, bu uygulamadan mobil (parantez içinde tekrar söylüyorum mobil!) cihazınıza indireceğiniz bir pdf'in boyutu 180 mb civarında. çünkü bu pdf derginin grafikerinden matbaaya giden pdf. bu boyutta bir dosyayı her ne kadar wi-fi'dan da olsa (ki evde bile wi-fi ile bağlanmaya üşenip 3g'de kalıyorum) bir cep telefonu ya da tablet bilgisayara indirtmeye çalışan bir zihniyet aynı zamanda insanlara aylık 250 ya da 500 mb'lık kotalarla 3g internet bağlantısı sağlamakta, üstelik kendi server'ına nereden baksan her ay 50 yeni sayı eklenmekte. adobe acrobat'ın "optimized pdf" seçeneğiyle bile bu işi yapabilecekken kullanıcısına eziyet yaşatmaları gerçekten de adeta japon balığı kafasından çıkmış bir fikir gibi duruyor.
arz ederim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar