behzat ç.

bu nasıl bölümdü yaaa... hayalet öldün mü, kaldın mı. öldüysen elma de, ölmediysen armut..gece uyuyamadım... hayalet, sakın hayalet olma. lan oğlum, kadın şizofren, sen nasıl onunla içerde kimse yok, burası boş diye iddiaya girersin. akademide bununla ilgili eğitim almadınız mı siz? ay fena oluyorum. suna tiksiniyoruz senden.

her şey bir yana, behzatın annesi şok etti. herkes babadan şüpheleniyordu. vay be!

selim sen ne gerzekalı bir tipsin. şimdiye kadar bir iş beceremedin...ah, senin kafana da sıksalar ya.

akbaba, sen de gerizekalıymışsın, evde harun var diye kızı sepetledin resmen, yoksa sende mi hayal görüyorsun? gerçi kapının çaldığını harun da duydu ama!

uzundur izlediğim en iyi bölümdü, üvertür cinayetler yoktu, belki de ondan.

ercü behzatın üvey kardeşi olabilir mi? anne ç ercünün annesi değil çünkü. kadın boynuzlandı, kocasının başka kadından oğlu oldu, al sana ercü... babadan da bu yüzden koptu belki...

iç ses: of ulan, ben bu diziyi geçen sezon neden hiç izlemedim? sadece finali izledim. şimdi yorum yaparken saçmalamaktan korkuyorum, geçmiş ayrıntıları bilmiyorum çünkü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar
© copyright 2005 - 2026