bugün

galatasaray

2010-2011 sezonunu sekizincilikle bitirmiştir. yaşanan bu kötü sezondan sonra takımın başını 'imparator' fatih terim getirilmiştir ve yerinde transferler yapılmıştır yeni başkan ünal aysal tarafından. sonuç olarak 2011-2012 sezonunu bileğinin hakkıyla şampiyon olarak tamamlamıştır. bu takım yönetimiyle, oyuncularıyla, taraftarıyla bir bütündür. yaşadıkları şampiyonlukla sevindirmişlerdir hepimizi...
ben de bu muhteşem şampiyon takımın ligdeki 1 maçını izlemekten mutluluk duyuyorum. daha önce hiç futbol maçı izlemeye gitmemiştim. ilk gittiğim maç oldu tt arena'ki ankaragücü maçı, 4-0 kazanarak bitirdik. o atmasferi yaşadığım için ve takıma bir nebze olsun katkıda bulunabildiğim için kendimle gurur duyuyorum. gerçi o maça ankaragücü'nün kötü gidişatı sebebiyle yedek ağırlıklı kadroyla çıkmıştık ama olsun, dedim ya bu takım bütündür. mali kriz geçiren ankaragücü takımına destek için 'dayan ankaragücü' pankartı açmış olmak ve o takımı tribünlere çağırmak güzel anılar oldular.
tebrik ediyorum tüm taraftar arkadaşlarımı, tüm futbolcuları, tüm yönetim kurulunu...
© copyright 2005 - 2026