bugün

galatasaray

2011- 2012 sezonu şampiyonudur, fakat seneye adam akıllı transferlerle başlaması şarttır.
şimdi öncelikle yerli, sağlam, genç bir stoper alınmalıdır, tamam bu sene semih- ujfalusi 2'lisi idare etti fakat olası sakatlık, kart durumlarında alternatifsizler.
hakan balta'nın yedeğine değil, yerine yine yerli bir sol bek alınmalıdır, genç ve dinamik olması çok iyi olacaktır bu ismin.
melo'nun yerine, melo'nun bonservis konusu muamma eğer bonservisi alınmazsa, mutlaka yabancı iyi top yapan ve defansif yönü kuvvetli bir defansif ortasaha alınması şarttır.
2 transferde kanatlara şart, kanatsız oynamamız bu sene taraftarlarımızı resmen kanser etti.
ve son takviyede forvete yapılmalı, elmander'in yanına şöyle sağlam yere basan, nerde duracağını bilen, doğru koşuları yapan bir forvet alırsak seneye tutulmayız. malum necati ve baros süperfinal'de resmen döküldüler.

şimdi gelelim önerilere;
stoper:
mateo musacchio: genç ve üst düzey, bundan iyisi şamda kayısı, düşen villarreal'in oyuncusu.
serdar aziz; 10 numara transfer olur hem şimdi için hem gelecek için.
sol bek:
hasan ali kaldırım; sol bek için tek adayım bu adamın 40'ın üzerinde maçını canlı seyrettim, bu sene şota hücuma katılmasına çok izin vermedi fakat bu adam öyle ki ileri çıkıp orta yapar dönen topu çizgi üzerinden çıkartır, hakan balta kağnısından sonra bize ilaç gibi gelir.
defansif ortasaha;
casemiro: sao paulo'nun 92 doğumlu defansif ortasahası, adam cidden çok iyi, olur mu bilemem ama yakın zamanda fatih terim'in listesinde adı vardı bu adamın.
wilson palacios; stoke city'deydi en son honduraslı oyuncu, bitmez bir enerjisi, mevkiisine göre yüksek top tekniği, sert vuruşları ve defansif yönünün kuvvetli oluşları artıları.
jean makoun: tam anlamıyla defansif ortasaha. kendisi olimpiyakos'ta şuan.
borja valero: villarreal düştü malum düşen geminin malı kendisi.

ve kanatlar;
amrabat: kesinlikle alınmalı bu adam.
jonathan de guzman: düşen geminin bir başka malı. bu adam ilaç olabilir bizim için.
gökhan töre: genç, türk, hızlı, teknik, daha ne olsun?

forvet:
giusseppe rossi; yazmaya gerek yok sanırım.
nilmar: alınırsa harika olur, neden olmasın?
alberto gilardino en ucumuz bu adam olsun, leblebi gibi gol atar.

ulan villarreal ne diyeyim ben sana, düştün kafam karıştı iyice, umarım imparator'da düşünüyordur benim düşündüklerimi.
© copyright 2005 - 2026