bugün

yaran olaylar

geçtiğimiz pazar, sağlam bir şekilde hastayım, tüm vücudum ağrıyor burnum desen çeşme neyse kahvaltı yapıyoruz ailecek, kahvaltıdan sonra annemler pikniğe gidecekler, pazarcı teyzeye de horoz sipariş etmişler, evde kalan tek kişi olmamdan mütevellit horozu gidip benim almam gerekiyor.

annem: 2 tane horoz istedik, pazardan alman gerekiyor 14:30 gibi gidersin.
ben: o_o
annem: (artık nasıl bakmışsam) canlı değil diye belirtmek zorunda kalıyor.

neyse onlar gidiyorlar ve ben twitterda horoz mevzusunu paylaşıyorum, sözlükten de arkadaşım olan (bkz: chatie)'nin olaya farklı bir şekilde bakmasıyla aramızda şöyle bir diyalog geçiyor:

chatie : sabahları uyanma problemi yaşıyorsan, annen ince bir mesaj vermiş olabilir. *

banban : ahaha hiç bu açıdan bakmamıştım her sabah önce babam sonra annemin uyandırma çalışmalarıyla uyanıyorum, sanırım haklısın:p

chatie : olay tamamen kıssadan hisse. olmayan bir horozu almaya göndererek "bak sabah uyanmıyorsun bir türlü" mesajı verecekler bence *

banban : dur çıkıyorum şimdi horozu almaya baktım piyasada horoz moroz yok mesajı alırım * gittim ve horoz yoktu * enişteni ararım o zaman gelirsin dedi, zaman yönetimimi geliştirmeye çalışıyorlar sanırım, evet.

chatie : ben horoz yok horoz yok dedim inanmadın, bak ne oldu * huahauah :d

banban : annem ilk söylediğinde horoz yeniyor mu yaa diye içten içe düşünmemin yanında bilemiyorum :d

chatie : horoz yeniyor mu bende bilmiyorum * Horozun yenen bir canlı olduğunu ben de şuan annen vasıtası ile öğrenmiş bulunuyorum * horoz * hauahauh :d

edit: Bugün itibariyle horozun iki kanadı afiyetle yenmiştir efendim. *
© copyright 2005 - 2026