bugün

implant

(#5756233) da dediği gibi sadece dişçilikte kullanılan bir malzeme ve terim değildir. kişinin kendi vücuduna yerleştirilen her türlü yabancı cisim implanttır. organ nakli, estetik cerrahi ile yerleştirilen herhangi bir malzeme, diş hepsi implant kapsamındadır. ama her nedense bu başlık altındaki herkes bu terim sadece dişçiliğe özgü bir terim ve uygulamaymış gibi davranarak açıklama yapmış. yanlıştır.

edit: eksileyen arkadaş, neyini eksilediğini bana özel mesajla bir söylesin. çok merak ediyorum. gururuna mı yediremedi sadece dişçiliğe ait olmamasını acaba?
2.edit: sanırım insanlar ' yanlıştır ' kısmını yanlış anlıyor. yanlış olan implant değil sadece dişçiliğe ait bir terimmiş gibi kullanılıyor olması... ah, ah biraz düşünmeyi öğrenseniz...
3.edit: dişçiler istiyor ki implant sadece onların jargonunda olsun. ama nafile gençler... boş hevesler bunlar. bu kadar dert etmeyin kendinize. implant' ın sadece dişçilik terimi olduğunun yanlış olduğunu anlayacaksınız. gerçi anlıyorsunuz da, zorunuza gidiyor. bu eksileme çabaları ondan... eh ergenlik zor zanaat; bünye daha bunu kaldıramamış ki, dişçiliği kaldırabilsin.