bugün
- ermeni rum soykırımını inkar etmek11
- 26 eylül 2026 slovenya iskoçya maçı5
- kalbinde sevgiye yer olmayan insan5
- dünya41
- sarapci koala hatayi11
- gocu20
- askerde nefret edilen şeyler3
- uludağ sözlük kostüm partisi3
- çorapsız ayakkabı giymek3
- meleğim diye hitap eden kova burcu erkeği12
- 26 eylül 2026 slovakya moldova maçı2
- sikstar2
- sözlüğün en güzel kadını26
- en kötü chp başkanı5
- babası fakir olup evlenirken altın isteyen kezban7
- kemal kılıçdaroğlu'nun bop taki rolü3
- panto2
- allah bize salat etti7
- mossad ajanı dinciler5
- fatma betül sayan kaya2
- hangi klarnet calan sarapci koala 6 sın oyunu2
- fc basel2
- bop eşbaşkanları tam sıralı liste3
- israil13
- iron man ateist bir kafirdir3
- ilticanın terk edilmesi5
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları10
- avrupa6
- flörtü bir üst seviyeye taşıyan detaylar4
- hitler ve nazilere sempati beslemek2
- yaşam enerjisi veren şeyler2
- slovakya2
- moldova3
- cenaze evinde yemek dağıtmak5
- kova burcunun bağımlılık yapıyor olması5
- 25 eylül 2026 türkiye fransa maçı35
- filistinde ölen 60 bin vs suriyede ölen 1 milyon2
- özgür özel mallığı3
- 26 eylül 2026 ingiltere ispanya maçı2
- amerika birleşik devletleri29
- iremga4
- özgür özel ikiyüzlülüğü3
- instagram tedavisi olmayan hastalıktır4
- pis hissettiren şeyler7
- özkanlar5
- chp yandaş oldu3
- arkadaşlar ben saçımı hangi renge boyayacağım ya5
- türkiye fransa maçı sonrası montella tartışması3
- ecevit denince akla gelen şeyler29
- günün sözü8
bir kurumun hırsı uğruna hayatını kaybetmiş adam..
ben tıptan anlamam, o ansiklopedi kalınlığındaki kitaplardaki bilgiler de siksen kafama girmez ama bu gerçekten sinir edici bir durum. ulan dünya'da ilk deniyor ve ben anlamıyorum biz kendimizi ne sanıyoruz? neyiz yani dünyada bugüne kadar yapılmamış neyi başarmışız teknoloji anlamında da bu adamı kobay gibi kullanabiliyoruz?
bu rahatlık nereden geliyor? haci abi kusura bakmasın kimse de böyle bir şeyi yapmak bu kadar kolay olsaydı bize gelene kadar onlarca ülke çoktan ve çoktan yapardı bunu. yalan mı amına koyayım? yalansa yalan desin biri. sanki kansere çare bulmuşuz, aidsi 10 dakikada çözmenin yolunu bulumuşuz da afedersin götümüzdeki boka bakmadan ne işlere kalkışıyoruz. yanlış anlaşılmasın hekimlerimizi küçümsemiyorum, hakir görmüyorum zaten haddime de değil fakat bir insan hayatının böyle öne geçme çabası için kullanılması kadar aşşağılık bir tutum olamaz, olmasın lan. neye güveniyorsunuz abi, doktor eleştirmek bizim haddimiz değil eyvallah da doktorların böyle keyfi davranmak çok mu hadleri? kimse gelip bana adam kabul etmiş de demesin, umut iyi bir şeydir hatta en iyi şeydir diyor bir filmde adama bu umudu verirsen elbette kabul eder, milyonda bir şansı olsa yine kabul eder ama be hey hacettepe'nin sevgili doktorları bile bile lades demeyi hem de ortada insan hayatı varken kendinize nasıl yakıştırdınız pes!
ben tıptan anlamam, o ansiklopedi kalınlığındaki kitaplardaki bilgiler de siksen kafama girmez ama bu gerçekten sinir edici bir durum. ulan dünya'da ilk deniyor ve ben anlamıyorum biz kendimizi ne sanıyoruz? neyiz yani dünyada bugüne kadar yapılmamış neyi başarmışız teknoloji anlamında da bu adamı kobay gibi kullanabiliyoruz?
bu rahatlık nereden geliyor? haci abi kusura bakmasın kimse de böyle bir şeyi yapmak bu kadar kolay olsaydı bize gelene kadar onlarca ülke çoktan ve çoktan yapardı bunu. yalan mı amına koyayım? yalansa yalan desin biri. sanki kansere çare bulmuşuz, aidsi 10 dakikada çözmenin yolunu bulumuşuz da afedersin götümüzdeki boka bakmadan ne işlere kalkışıyoruz. yanlış anlaşılmasın hekimlerimizi küçümsemiyorum, hakir görmüyorum zaten haddime de değil fakat bir insan hayatının böyle öne geçme çabası için kullanılması kadar aşşağılık bir tutum olamaz, olmasın lan. neye güveniyorsunuz abi, doktor eleştirmek bizim haddimiz değil eyvallah da doktorların böyle keyfi davranmak çok mu hadleri? kimse gelip bana adam kabul etmiş de demesin, umut iyi bir şeydir hatta en iyi şeydir diyor bir filmde adama bu umudu verirsen elbette kabul eder, milyonda bir şansı olsa yine kabul eder ama be hey hacettepe'nin sevgili doktorları bile bile lades demeyi hem de ortada insan hayatı varken kendinize nasıl yakıştırdınız pes!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar