bugün
- kapadokya18
- bir sözlük kızıyla şapır şupur öpüşmek7
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı22
- güç ellerinde olsa halkın içinden geçecek kitle5
- akp bitince troller nolacak4
- boş yapasınız gelince ne yapıyorsunuz14
- nerede çoluk çocuk var hep uludağ sözlük te olması3
- akchpliler3
- islam barış dinidir43
- sözlüğe fotoğraf atmak2
- bik bik bırakırsa ben de giderim3
- karısına köle olmak isteyen erkek4
- yeni partili sözlük yazarları26
- dolly parton4
- hayırlı bir iş için yarasa yakalamak3
- iyilik vs dürüstlük5
- nefes egzersizleri2
- ne okudunuz3
- sözlüğe veda edecek yazarların son konuşmaları3
- bizimkiler4
- arkadaşlar çok acil bi baksanıza10
- sarı torba satışının yasaklanması3
- sarapci koala53
- zeki insanların sevilmemesi5
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- sabahlara kadar cips kolayla bilgisayarda oturmak5
- anın görüntüsü19
- balon5
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi4
- ibb davası4
- hintli kadınların aslında güzel olması7
- keşke yunan galip gelseydi diyen adamı savunmak2
- avanos7
- çömlek yapmak2
- kemal kılıçdaroğlu4
- çanta5
- sözlüğe küsmek9
- kadının kocasına ismiyle hitap etmesi edepsizliktr6
- ne kadar yaşlısın22
- zorunlu eğitim8
- olympique lyon fenerbahçe maçı saat 22 de trt 1 de2
- olağan mucizeler2
- ziraat kupası için artı iki yabancı kontenjanı4
- hard seven hatun6
- ankete gelin beyler31
- velvet45
- akp mhp dem ittifakı8
- öpüşmek vs ayak fetişi2
- çapulculardan hiç erkek adam çıkmaması4
- aynı eve çıkılacak iki yazar2
Hazır şurada ilk saatleri yaşıyor iken hakkında bir iki kelam etmek istiyorum kanımca.
Şimdilerde, daha doğrusu epeydir modadır; ''Sevgiler Gününe lanet okuyup nefret etmek... ''ayyy.. ne kadar banal... ıyy beni her gün sevsin, bir gün değil... hacı kapitalist oyunu bu... cart curt.
işin aslı farklıdır şüphesiz:
Kimimiz geçmişte yitirdi 14 şubat ekürini, kimimiz hiç elde edemedi ruh ikizini, kimisi platonik aşıktır uzun zaman... kimimiz ise olması gereken yerde değildir aslında... kim bilir.
Hayal edin...
Kimse mükemmel olamadı hiçbir zaman. Her şeyi bir kenara bırakıp tekrar başladınız aşk oyununa. (içinizdeki o ses James Horner'in Braveheart adlı eseridir. Cesaret verecektir.) Ve 14 şubat günü gelir. Onla berabersiniz artık.. Hayatınızda yapmayacağınız saçmalıklar, o gün dünyanın en güzel, en masum şeyleri oluverir. Hediye alınır verilir. Maddi değer taşımamaktadır çoğu kez. Belki bir ömür saklanacaktır.
Başkadır 14 şubat.. yanınızdakini gerçekten seviyorsanız...
insan gariptir, egoları yüksektir. Zaman zaman farklı şey düşünür, farklı şeyi konuşur. 14 şubata sitem edenleri anlamam bu yüzden...
Doğru kişiyi bulduğunuzda fikrinizin sabit kalacağını mı düşünüyorsunuz? Erkek ve ya kız, sevgilisi tarafından 14 şubatta ilgisiz bırakılması durumunda, bir çoğunuz için ayrılık sebebi olmayacak mıdır ?
Bırakın bu havalı, aldırmaz, farklı ayakları... Yaralıyız anlaşılan. Gizli saklı bir yerlerde... Suçlamayın 14 şubatı.
Delikanlı olun,cesaretli olun.. sevdiğiniz birisi varsa, doya doya, abartarak kutlayın sevgililer gününü. Açılmak istediğiniz bir hanımefendi, beyfendi varsa yapın şovunuzu, bu günü kullanarak. incileriniz dökülmeyecektir... Banallaşmayacaksınız. Normal sosyal,hiç kimse de yadırgamayacaktır sizi...
Hadi öptüm hepinizi. Mutlu 14 Şubat'lar efendim.
Şimdilerde, daha doğrusu epeydir modadır; ''Sevgiler Gününe lanet okuyup nefret etmek... ''ayyy.. ne kadar banal... ıyy beni her gün sevsin, bir gün değil... hacı kapitalist oyunu bu... cart curt.
işin aslı farklıdır şüphesiz:
Kimimiz geçmişte yitirdi 14 şubat ekürini, kimimiz hiç elde edemedi ruh ikizini, kimisi platonik aşıktır uzun zaman... kimimiz ise olması gereken yerde değildir aslında... kim bilir.
Hayal edin...
Kimse mükemmel olamadı hiçbir zaman. Her şeyi bir kenara bırakıp tekrar başladınız aşk oyununa. (içinizdeki o ses James Horner'in Braveheart adlı eseridir. Cesaret verecektir.) Ve 14 şubat günü gelir. Onla berabersiniz artık.. Hayatınızda yapmayacağınız saçmalıklar, o gün dünyanın en güzel, en masum şeyleri oluverir. Hediye alınır verilir. Maddi değer taşımamaktadır çoğu kez. Belki bir ömür saklanacaktır.
Başkadır 14 şubat.. yanınızdakini gerçekten seviyorsanız...
insan gariptir, egoları yüksektir. Zaman zaman farklı şey düşünür, farklı şeyi konuşur. 14 şubata sitem edenleri anlamam bu yüzden...
Doğru kişiyi bulduğunuzda fikrinizin sabit kalacağını mı düşünüyorsunuz? Erkek ve ya kız, sevgilisi tarafından 14 şubatta ilgisiz bırakılması durumunda, bir çoğunuz için ayrılık sebebi olmayacak mıdır ?
Bırakın bu havalı, aldırmaz, farklı ayakları... Yaralıyız anlaşılan. Gizli saklı bir yerlerde... Suçlamayın 14 şubatı.
Delikanlı olun,cesaretli olun.. sevdiğiniz birisi varsa, doya doya, abartarak kutlayın sevgililer gününü. Açılmak istediğiniz bir hanımefendi, beyfendi varsa yapın şovunuzu, bu günü kullanarak. incileriniz dökülmeyecektir... Banallaşmayacaksınız. Normal sosyal,hiç kimse de yadırgamayacaktır sizi...
Hadi öptüm hepinizi. Mutlu 14 Şubat'lar efendim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar