bugün
- evlenmek için gereken minimum para5
- fokur fokur lubunya kaynaması6
- kütüphane de topuklu ile dolaşan kevaşe3
- yanlışlıkla erkek sikmek6
- eşim ateist olsa 10 çocuğum da olsa onu boşarım5
- şu anda ne yapıyorsun19
- amazon prime video2
- mini etek giymiş şişman kadın2
- hamburger fiyatlarının iyice çığırından çıkması3
- ismail kartal2
- intihar etmek9
- 30 lu yaşlar14
- tutunacak tek dalı uludağ sözlük olan tip5
- 17 haziran 2026 ingiltere hırvatistan maçı3
- insanların gözlem yapmaması9
- islam düşmanlarına epstein şoku8
- arap emperyalizmi5
- adnan menderes in başarıları2
- bursa da navigasyonun yanlış yolu göstermesi5
- ayağına kaldırım taşı bağlanan caretta caretta7
- euro'nun 53 tl 37 kuruşa düşmesi2
- iş verenlerin aç gözlü olması6
- cristiano ronaldo vs lionel messi5
- sedat pekmez8
- keşke arab olsaydım3
- isim verin isim3
- rahmi saltuk4
- her sıkıntının sonuna eklenecek müthiş cümle3
- şarkıcıların chp'nin şarkı kullanımını yasaklaması2
- türklerin anadolu'ya sıkışması4
- alaçatının en kaliteli projesi2
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın10
- sözlükte altın günü yapmak12
- güne iyi başlatan şeyler5
- erkeklerin kadınsılaşması10
- abur cuburlara gelen olağanüstü zam5
- isim koyarken çocuğunu düşünmeyen aile5
- çirkin saray2
- 2028 seçimlerinde chp'yi birinci parti yapacağım2
- komplo teorisi aynen2
- ta ki seni görene kadar3
- gılıştar ın yeteneği2
- ona bir şey söyle20
- çocuğuna yabancı dil kökenli bir isim koyan türk2
- 18 haziran 20263
- sude sendromu5
- çocuğuna kürdistan adını koyan baba2
- metrobüste yer bulmak5
- 2026 dünya kupası10
- fobileriniz3
atatürk'e yapılan saldırılardan daha az değildir.
sanırım burada saldırı kelimesi eleştirmek anlamında kullanılmış. yazarın türkçesinin yetersiz olmasından kaynaklanan yanlış anlaşılmadır. hayır sen atatürk'ü eleştirmeyi yani senin tabirin ile saldırıda bulunmayı kendinde hak görüyorsun da islamiyet eleştirilince mi içerledin? onu anyalamadım ben. madem burada her konu eleştrilebiliyorsa konu islamiyet olunca neden hassas oluyor, rahatsız bir tutum sergiliyorsun?
senin gibi tüm yazarlar her şeyi eleştrebilir.
kendi dini inancına saygı beklerken diğerlerinin düşüncesine saygı göstermiyorsun.
--spoiler--
Büyük ihtimalle hepiniz durumlari iyi, parasi pulu olan babalarin cocuklari, her istediginiz önünüzde, hicbir seyin kiymetini bilmeyen, caba sarfetmeden sahip olunan seylere sükür geregide duymayan baba parasi yiyen cocuklarsiniz.
--spoiler--
bu cümlene istinaden; parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diyerek, iğneyi kendine çuvaldızı karışındakine batırmanı temenni eder, türk kimliğine sahip biri olarak en yakın zamanda tükçe eğitimi alman gerektiğini düşünüyorum. okuduğunu anlamama, düşüncelerini net ifade edememe, türkçe olan kelimelerin nasıl yazıldığını bilmeme gibi sorunların var. noktalama imla konusunda oldukça zayıf olduğun aşikar.
okumadan entry girmemek gerek. ne anlatmak istediğimizi net, doğru ve imla kurallarına uygun olarak yazmak gerek. yazar olmanın en birinci kuralı budur. *
sanırım burada saldırı kelimesi eleştirmek anlamında kullanılmış. yazarın türkçesinin yetersiz olmasından kaynaklanan yanlış anlaşılmadır. hayır sen atatürk'ü eleştirmeyi yani senin tabirin ile saldırıda bulunmayı kendinde hak görüyorsun da islamiyet eleştirilince mi içerledin? onu anyalamadım ben. madem burada her konu eleştrilebiliyorsa konu islamiyet olunca neden hassas oluyor, rahatsız bir tutum sergiliyorsun?
senin gibi tüm yazarlar her şeyi eleştrebilir.
kendi dini inancına saygı beklerken diğerlerinin düşüncesine saygı göstermiyorsun.
--spoiler--
Büyük ihtimalle hepiniz durumlari iyi, parasi pulu olan babalarin cocuklari, her istediginiz önünüzde, hicbir seyin kiymetini bilmeyen, caba sarfetmeden sahip olunan seylere sükür geregide duymayan baba parasi yiyen cocuklarsiniz.
--spoiler--
bu cümlene istinaden; parayla imanın kimde olduğu belli olmaz diyerek, iğneyi kendine çuvaldızı karışındakine batırmanı temenni eder, türk kimliğine sahip biri olarak en yakın zamanda tükçe eğitimi alman gerektiğini düşünüyorum. okuduğunu anlamama, düşüncelerini net ifade edememe, türkçe olan kelimelerin nasıl yazıldığını bilmeme gibi sorunların var. noktalama imla konusunda oldukça zayıf olduğun aşikar.
okumadan entry girmemek gerek. ne anlatmak istediğimizi net, doğru ve imla kurallarına uygun olarak yazmak gerek. yazar olmanın en birinci kuralı budur. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar