bugün

kukla

ulan 2 sene sonra ilk kez sevişmeden yatak dedik. hiç bi kız çağırmadık eve, başımıza gelene bak hele.

gece 2 gibi yine seksim geldi. uyandım. şöyle bi elimle yokladım yatağı. ulan dedim sahi ya, bu gece sevişmicektim ben. belimi katur kutur kıtlatıp indim yataktan.

abowwww!

ayağımda bi ıslaklık. lan noluyo deyip ışığa doru yürümeye başladım. adım attıkça şlaps şlaps diye, sanki böyle mala vuruyomuşum gibi sesler geliyodu. lambayı bi açtım.. uyyyyy senin ben tillahını sikeyim. ulan her yer göl. evi su basmış amk. mutfaktaki lavabonun hortumu patlamış. odaların tümü bir parmak su ( parmağımda çüküm gibi kalındır, bunlar önemli detaylar tabi ) oturup ağlıyacam o dereceyim. üzerinde seviştiğim o koltukları, o çekyetları kaldırıp halıları tek tek topladım. hepsini attım balkona. vilada sapını alıp sabah 7 ye kadar evle uğraştım.

vay amısına koyim, sap tuttum lan. benim gibi sevişgen biri, sabaha kadar mala vuran biri, sap tuttu. buna inanabiliyor musun?

lan niye yazdım bu aksiliği? çünkü sevişmenin ne kadar yararlı bişey olduğunu görün diye. bilgi yüklü bi entry olsun diye. sevişseydim bunlar başıma gelmezdi. zate sağlıklı bi insanın o saatte sevişiyo olması lazım .

her neyse, çok net konuşuyorum, buna gülenede o vilada sapı girsin. anam ağladı lan benim.

tanım; sinirli yazar.