bugün
- ibrahim erkal saçı3
- erkeklere en güzel hitap şekilleri17
- alttaki yazara bir şey söyle16
- ben bu yazıyı hiç kimseye yazmadım5
- 9 ekim 2026 galatasaray kasımpaşa maçı33
- boyun ağrısına iyi gelen şeyler15
- g i l d e d l i l y6
- maltepe'deki bina faciasında tutuklamalar3
- kamyon sürerken dinlenecek şarkılar10
- sevgilinin arabasıyla kaza yapmak8
- nefret edilen hitap şekilleri12
- sözlük yazarlarının beni travesti sanması16
- nejat uygur3
- gece gelen cop arabasi2
- kadın önünde çırıl çıplak olsa tecavüz edemezsin4
- cuma akşamı etkinlikleri8
- gece mesajlaşırken uyuya kalan erkek9
- bi erkek için kütahyadan adanaya gitmek7
- kartoncuya zeytin dalı uzatmak19
- yakıştırdığım çiftler serisi 153
- yogartiksen12
- sözlük çeteleri11
- parcalandim toparlanamiyorum318
- gecenin bir körü prezervatif isteyen komşu8
- kemalistlerin islam düşmanlığının nedenleri12
- cuma akşam eve girip pazartesi sabaha dek çıkmamak9
- çaylak olunca yan hesaplarla sözlüğe gelen işsiz10
- merhaba arkadaşlar beni hatırladınız mı7
- aşkım dua lipa mı ben mi diyen sevgili5
- siyah giyen erkeğin asıl amacı3
- dünya nın en güzel kadını4
- herkese mavi boncuk dağıtan karaktersiz5
- gece uyumadan önce düşünülen şeyler6
- moda faciası olan şeyler7
- hilafetin türklere faydası18
- sözlüğün vahşi kelebeğine eş arıyoruz29
- atalar arap harflerini ne zaman aldı5
- aşık olduğum kızın pornocu çıkması7
- karton toplayan meric8
- arka kapı gıcırtısı2
- traveler bu akşam niye herkese sallıyor7
- bana onu sormayin23
- ağrı bandı4
- gecenin şarkısı8
- var olmak için popüler yazarlara sataşma taktiği9
- trump'ın putin'e dizel anlaşması teşekkürü2
- yazılımcıların flört edememesi6
- hangi yazarla çift olursunuz28
- kibarhergele14
- berna laçin'in gözaltına alınması41
önce bir kahvehanede bir alevi-kürt dedesi öldürülür. aşireti toplanır intikam olsun diye alevi-kürtler gider iki ülkücü genci öldürürler. bunun üzerine ülkücüler toplanır 2 alevi dev-yol'cu öğretmeni öldürür. cenaze namazı cuma gününe denk gelir. cenaze namazından çıkan sünniler cenaze namazı kılmaya gelen alevi kürtlere kale bayırının orada taş ve sopalarla saldırır. cenaze namazı kılınamaz halk birbirine girer. bu sırada alevi kürtlerden dev-yol'cu bir sendikacı iki el ateş eder ve cemaatten hacı ergin adlı bir sünni vatandaş ölür ve olay iyice çığrından çıkar. bütün sünni mahallelere haber salınır. sünniler hızla toplanır alevi mahallelerini basar. özellikle yörük selim mahallesinde iki taraf gırtlak gırtlağa gelir. lakin dev-yol'cular tası tarağı toplayıp kaçmıştır, yörük selim'de kalanlar kadın, çoluk çocuk, yaşlı gibi kendini savunamayacak alevilerdir. sünni vatandaşlardan özellikle yaşlı olanlar olaylara engel olmaya çalışır, lakin ülkücü gençler pek laf dinlemezler. eline geçirdikleri alevi kürtleri çok feci şekilde şehid ederler. olaylar 3 gün sürer. bu arada vali denen adam 3 gün boyunca hükümete haber verir ama ecevit hükümeti sıkıyönetim ilan etmez. 20 bin kişilik jandarma taburu olayları sadece uzaktan seyreder. polis yetersiz kalır. zaten o dönemde polis ikiye bölünmüş durumdadır. pol-bir ülkücülerin pol-der de alevilerin yanında saf tutmuştur. 108 alevi, 17 sünni vatandaşımız bu olaylarda can verir. 3 gün sonra jandarma gelir. millet birbirini boğazladıktan sonra huzur ve güven ortamını tesis eder.
amaç zaten belliydi. millet birbirini doğrasın, siyasi makamlar çaresiz kalsın, asker yönetimie el koysun, tüsiad istediği ekonomik programa kavuşsun, nato'ya geri dönmek isteyen yunanistan'a uygulanan türkiye veto'su kalksın ve birileri gelecek nesillere dinlesin diye bol bol hikaye yazsın.
amaç zaten belliydi. millet birbirini doğrasın, siyasi makamlar çaresiz kalsın, asker yönetimie el koysun, tüsiad istediği ekonomik programa kavuşsun, nato'ya geri dönmek isteyen yunanistan'a uygulanan türkiye veto'su kalksın ve birileri gelecek nesillere dinlesin diye bol bol hikaye yazsın.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar