bugün
- türklerin ileri olduğu konular21
- en gey özelliğiniz9
- burçlara inanan erkek15
- en son alınan hediye7
- soğuğu sıcağından daha iyi olan şeyler7
- yazarların çektiği manzara fotoğrafları9
- çırçıplak yatmak9
- dinsize inanır mısın17
- nervio yu çok seviyorum ne yapmalıyım7
- bir kadının en güzel bölgesi8
- sözlük kavgalarındaki avamlık5
- dünyanın en güzel tatlısı8
- eski seni özlüyor musun6
- caner taslaman7
- sokakta gocu ile karşılaşmak5
- bugün sağlığın için ne yaptın7
- abd vizesi5
- 40 yaş üstü kel sözlük yazarı5
- sözlükte kadınlara sararak tatmin olan incel5
- vantilatörü kendine çevirmek6
- arkadaşlar bakar mısınız11
- her başlığın altında biten sözlük paraziti5
- özlenen hissiyatlar6
- ruh hastası olan yazarlar6
- bir gün öleceğini unutmak10
- seninle şurada olabilirdik5
- uysaljakoben gocu'nun fake hesabı mı5
- mohamed salah'ın beşiktaş'a transferi2
- chatgptye penis fotoğrafını atmak18
- salak yazarlar7
- bir insanın daraldığında sığınabileceği yerler5
- deri ceketli serseri4
- evdeki alkolün bittiği anda yapılacaklar5
- kültürün bireyi boğması4
- geceye acı ama gerçek bir cümle bırak3
- gocu pandela barışı4
- sözlüğün kalitesindeki artış4
- ioçke'nin elleri4
- pandela6
- ayak sevecek kadar abaza olmak3
- film izlerken ağlayanlara gülmek3
- kasiyer kızdan hoşlanmak4
- geceye bir şarkı bırak23
- sevgiliyle karşılıklı ağlamak3
- nasuh mahruki2
- yaz günü çay içme saçmalığı11
- gocu31
- kültür seviyesi yüksek esprilerin havada kalması4
- kuran da neden namaz yok8
- evliliği kurtarmak için çocuk yapmak7
avea altyapısını kullanan ucuz ttnet bağımlı/bağımsız 3g mobil internet imkanı sunan mobil operatör olma iddiasındaki mobil operatördür. ttnet ve avea ortaklığı zaten bilinirken ona yeni bir operatörmüş gözüyle bakmak yanlıştır. piyasanın sunduğundan daha ucuza internet sunmak politikası peşindeler. avea'nın hiç bir yerde doğru dürüst çekmemesi dolayısıyla müşteriyi mağdur etmekte üstlerine yok.
başımdan geçen olay şudur:
bir ttnet bayisine girilir ve mobil internetin merak edildiği ve nasıl olduğu sorulur. cevap görünürde tatmin edicidir. müşteri hizmetleri aranır ve bulunulan mevkiide bina içinde de 3g çektiği öğrenilir. 4g için aylık 19 + 5 tl vergi ödeme konulu bir sözleşme imzalanır ve 1 yıllığına taahhüt verilir. eve gelinir ve denendiğinde 3g'nin evde çekmediğine kanaat getirilir.
tabii ki avea müşteri kaybetmemek için önce suçu hatta sonra da modemde bulur. ancak denemeler sonucu ikisinin de çalıştığı ancak 3g'nin kapsama alanı dışında olduğu yetkili kişiye telefondan ispatlanır. (Ankara Keçiören Subayevleri lan YUH !).
ttnet bayisindeki güzel bayanın da dediği gibi iade etmek istendiği bildirilir. müşteri temsilcisiyse iade için bir form oluşturmayı ve iadeyi kabul etmeye dair işlemleri gerçekleştirmek için onay ister. şartların ne olduğunu sorduğumda ise olayın iç yüzü ortaya çıkar:
1-modem ücreti olan 70 tl tarafımdan muaf tutulur (modemi iade ediyorum zaten, bir de lütufmuş gibi bunu diyorlar)
2-hattın ilk ay ödenmesi gereken ücreti olan 19 tl ödenecektir (hiç kullanmadığım halde, ki ilk maksadım buna itiraz etmekti)
3-ilk ay ödenmesi gereken 19 tl dışında devletin kestiği iki farklı vergi olan toplamda 51 tl'nin de tarafımdan ödenmesi gerektiği bana anlatılır (sadece modemi denemenin maliyeti 70 tl oldu)
ben ilk ay alacakları 19 tl'yi bile ödememek düşüncesiyle arıyorum, müşteri hizmetleriyle vodafone hattım üzerinden yaptığım görüşme tutarlarını bile hesaba katmadan. onların beni hatalı bilgilendirmeleri sebebiyle devletin benden kullanmadığım hizmetin vergisini almasını sağlıyorum. ne kadar güzel bir memleket. beyfendi size durumu anlatıyorum diyen kadına (ki hep kadın olur) "peki daha ciddi bir seviyede görüşebileceğim bir merci var mıdır" diyorum ve aldığım cevap neşeli: "siz beni ciddiye almıyor musunuz".
bu şakacı tavrı nedeniyle lanet olası avea'ya teşekkürü borç bilirim.
başımdan geçen olay şudur:
bir ttnet bayisine girilir ve mobil internetin merak edildiği ve nasıl olduğu sorulur. cevap görünürde tatmin edicidir. müşteri hizmetleri aranır ve bulunulan mevkiide bina içinde de 3g çektiği öğrenilir. 4g için aylık 19 + 5 tl vergi ödeme konulu bir sözleşme imzalanır ve 1 yıllığına taahhüt verilir. eve gelinir ve denendiğinde 3g'nin evde çekmediğine kanaat getirilir.
tabii ki avea müşteri kaybetmemek için önce suçu hatta sonra da modemde bulur. ancak denemeler sonucu ikisinin de çalıştığı ancak 3g'nin kapsama alanı dışında olduğu yetkili kişiye telefondan ispatlanır. (Ankara Keçiören Subayevleri lan YUH !).
ttnet bayisindeki güzel bayanın da dediği gibi iade etmek istendiği bildirilir. müşteri temsilcisiyse iade için bir form oluşturmayı ve iadeyi kabul etmeye dair işlemleri gerçekleştirmek için onay ister. şartların ne olduğunu sorduğumda ise olayın iç yüzü ortaya çıkar:
1-modem ücreti olan 70 tl tarafımdan muaf tutulur (modemi iade ediyorum zaten, bir de lütufmuş gibi bunu diyorlar)
2-hattın ilk ay ödenmesi gereken ücreti olan 19 tl ödenecektir (hiç kullanmadığım halde, ki ilk maksadım buna itiraz etmekti)
3-ilk ay ödenmesi gereken 19 tl dışında devletin kestiği iki farklı vergi olan toplamda 51 tl'nin de tarafımdan ödenmesi gerektiği bana anlatılır (sadece modemi denemenin maliyeti 70 tl oldu)
ben ilk ay alacakları 19 tl'yi bile ödememek düşüncesiyle arıyorum, müşteri hizmetleriyle vodafone hattım üzerinden yaptığım görüşme tutarlarını bile hesaba katmadan. onların beni hatalı bilgilendirmeleri sebebiyle devletin benden kullanmadığım hizmetin vergisini almasını sağlıyorum. ne kadar güzel bir memleket. beyfendi size durumu anlatıyorum diyen kadına (ki hep kadın olur) "peki daha ciddi bir seviyede görüşebileceğim bir merci var mıdır" diyorum ve aldığım cevap neşeli: "siz beni ciddiye almıyor musunuz".
bu şakacı tavrı nedeniyle lanet olası avea'ya teşekkürü borç bilirim.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar