bugün
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi5
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak10
- uysaljakoben buraya bak aslanım5
- en sevdiğiniz müzik türü9
- chp'nin hali ne olacak33
- yeminimi bozuyorum ulan3
- kimseye borç vermeyen insan9
- arapça bilen yazarlar3
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- m r e r e c t o20
- ağız boşluğu sirk sahnesine benzeyen kezo3
- sigara dumanı üfleme çeşnili sırıtan kezo2
- zayıflamanın en güzel yanı4
- sedat pekmez karakteri3
- ilk buluşmada yodeling söyleyen kezo2
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler4
- aşırı kilolu işletmeci tip2
- hürmüz boğazı nda abd helikopteri düştü4
- stanley termos almanın mantıklı açıklaması5
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları4
- 35 yaşında şort giyen erkeklerin olması4
- başarılı sigara bırakma teknikleri5
- mecnun bir am için çöllere düşmesi3
- mhp li yazarlar5
- misafirlerin getirdiği hedeler2
- togg t10f4
- el sıkıştığında ne hissediyorsun7
- bir kadını sözlük yazarı yapıp onunla sex yapmak3
- sedat pekmez24
- aisu3
- hiç gelmeyecek birini beklemek3
- diamond bosphoruss denen yazar22
- dirilse konserine gidilecek sanatçı5
- bihter2
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- gocu28
- esat oktay yıldıran4
- kayyum kemal8
- bir gün onsuz kaç saattir sorunsalı5
- erkek adam dediğin3
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- vurdurmayan sözlük yazarları6
- gram altın5
- özdemir asaf bir gün taksiye biner3
- tai lung11
- özgür özel den kılıçdaroğlu'na ihraç uyarısı4
- lvbel c5 dinlemenin zevkli olması2
- aşkını itiraf edememek2
tanım: tanım manım yapamadığım kelimelere dökemiceğim kadar beni içine alan hayatıma anlam katan mükemmel yapım yadaa olağan üstü şey.
--spoiler--
şimdi asıl mevzuya gelelim. abi siz malmısınız ya. nedir bu sedef de sedef seefde sedef. nerden çıktı yani, nedir. hepiniz mi sedefsiniz bu hayatta, hepiniz mi sedef kadar malsınızda, bu kadar içselleştirdiniz bu durumu anlamadım ki. aşk sedef gibi sürekli bi yürü git şeklinde dolaşmakla olmaz ki. sonra sedef çok seviyo, camdan bakıyo ama melül melül, mecnun sen beyinsizsin zaten falan, o zaman sedef gibi hayatta hep üçüncü olmak zorunda kalırsınız.'zaten mecnun doğru yolu bulcak sedefe döncek' falanlarla avunursunuz. offf ya bu kadar mükemmel bi bölüm izlemişim, her zaman ki gibi sözlükçüğümle paylaşayım diyorum geliyorum okuyorum millette bi sedeftir gidiyo arkadaş.
tamam sakinleştim. sedef erkek fatma tarzı, kanka olunucak bir tipten fazlası diğil, göründüğü üzere olamadı da. şirinse naif, hoş, en azından kadın gibi, leyla gibi yani. mecnun'un deli divane uğruna çöllere düştüğü leylayı hiç görmemiş gibi millet bide mecnun sedefi seçsin diyo ya. kısaca istediğiniz kadar mecnuna sövün, sedefle kendinizi özleşleştirip, şirine küfredin. olması gereken buydu eeee oldu da zaten, yaaaa çok piste güzel oldu biliyon mu* 'şimdi şirinle takılp sonunda sedefle olucak' tarzı düşünenlerede akıl fikir ihsan eyliyorum kabak yelleri izlemiyosunuz abi, bi kendinize gelin bi adam olun yaa.
leyla ile mecnun & ferhat ile şirin.
şimdi bu yıllardır süre gelen efsanelerden bir adet mecnun ile şirin alınıp bir hikayede beraber olmak isterlerse ne olur?? işte orjinallik, işte bütün efsaneleri yıkıp kendi hikayesini yeni baştan yazan burak aksak.
burdan var yaa bir sürü hikaye, tonlarca absürtlük çıkar hafız bir vurdururz ki burak abii burdan aşağa ondan sonra yürür gideriz. sen zaten mükemmelsinde yinede bi destek atayım sana sen böyle yürü devam et kendini sedef zanneden sedef sedef diye inleyen sözlük milletinide salla.
allah'ım bu nekadan mükemmel bir bölümdü böyle yaa. bütün hafta meraktan ölme noktasındaydım nerdeyse artık haftayı halatlarla bağlar tırla çekeriz. leyla ile mecnun sizi çok mu seviyom ki ben*
--spoiler--
edit:imla
edit:ufak tefek şeyler.
--spoiler--
şimdi asıl mevzuya gelelim. abi siz malmısınız ya. nedir bu sedef de sedef seefde sedef. nerden çıktı yani, nedir. hepiniz mi sedefsiniz bu hayatta, hepiniz mi sedef kadar malsınızda, bu kadar içselleştirdiniz bu durumu anlamadım ki. aşk sedef gibi sürekli bi yürü git şeklinde dolaşmakla olmaz ki. sonra sedef çok seviyo, camdan bakıyo ama melül melül, mecnun sen beyinsizsin zaten falan, o zaman sedef gibi hayatta hep üçüncü olmak zorunda kalırsınız.'zaten mecnun doğru yolu bulcak sedefe döncek' falanlarla avunursunuz. offf ya bu kadar mükemmel bi bölüm izlemişim, her zaman ki gibi sözlükçüğümle paylaşayım diyorum geliyorum okuyorum millette bi sedeftir gidiyo arkadaş.
tamam sakinleştim. sedef erkek fatma tarzı, kanka olunucak bir tipten fazlası diğil, göründüğü üzere olamadı da. şirinse naif, hoş, en azından kadın gibi, leyla gibi yani. mecnun'un deli divane uğruna çöllere düştüğü leylayı hiç görmemiş gibi millet bide mecnun sedefi seçsin diyo ya. kısaca istediğiniz kadar mecnuna sövün, sedefle kendinizi özleşleştirip, şirine küfredin. olması gereken buydu eeee oldu da zaten, yaaaa çok piste güzel oldu biliyon mu* 'şimdi şirinle takılp sonunda sedefle olucak' tarzı düşünenlerede akıl fikir ihsan eyliyorum kabak yelleri izlemiyosunuz abi, bi kendinize gelin bi adam olun yaa.
leyla ile mecnun & ferhat ile şirin.
şimdi bu yıllardır süre gelen efsanelerden bir adet mecnun ile şirin alınıp bir hikayede beraber olmak isterlerse ne olur?? işte orjinallik, işte bütün efsaneleri yıkıp kendi hikayesini yeni baştan yazan burak aksak.
burdan var yaa bir sürü hikaye, tonlarca absürtlük çıkar hafız bir vurdururz ki burak abii burdan aşağa ondan sonra yürür gideriz. sen zaten mükemmelsinde yinede bi destek atayım sana sen böyle yürü devam et kendini sedef zanneden sedef sedef diye inleyen sözlük milletinide salla.
allah'ım bu nekadan mükemmel bir bölümdü böyle yaa. bütün hafta meraktan ölme noktasındaydım nerdeyse artık haftayı halatlarla bağlar tırla çekeriz. leyla ile mecnun sizi çok mu seviyom ki ben*
--spoiler--
edit:imla
edit:ufak tefek şeyler.
güncel Önemli Başlıklar