bugün

ben türk üm diyen yahudi

Türk olabilmesi için mavi marmara gemisinde arap yalamalığı yapıp gebermesi istenen yahudidir.

Oğlum, Kürtler türkmenleri Irak'ın kuzeyinde doğrarken, ermeniler Şii Türkleri hocalıda doğrarken Sen ırakta Kürt kardeşlerinin tarafını tuttun, ermeni meselesinde de Azerbaycan türkleri şii diye onlara hristiyandan beter baktın. sonra çıkmış Türklük ön kabulu için arap yalamalığından bahsediyorsun. Sen türk Müsün ki?

aşağılık bir arap, garip bir çingene, ne idüğü belirsiz bir Kürt, soysuz bir arnavut kendine işine geldiğinde kendine türk diyebiliyorsa, bir yahudi hayli hayli türk demeyi hakeder. yahudi o veya bu şekilde balkanlardan, ortadoğu'ya arnavuttan, kürtten, araptan, farstan çok daha fazla medenidir, modern hayata daha fazla adapte olmuştur, gündelik hayatta tecavüzcü bir kürt, kendini üstün görme duygusuyla balkan savaşlarındaki şerefsizlikleriyle bile övünen arnavut, yobaz bir arap, hırsız veya dansöz bir çingeneden daha az Türklerin ayak altına takılır. Haa zenginler midir? evet. neden? onu da Osmanlı olsa filistin böyle böyle olmazdı diye viyaklamak yerine osmanlı'ya sormak lazım bu azınlıklara neden bu kadar servet verdin diye.

lakin bir yahudi istese de yahudi kültürüyle büyümüşse Türk olamaz tıpkı bir kendi kültürleriyle büyümüş kürt, arap, çingene, arnavut türk olamayacağı gibi.

velhasıl anlaşılacağı üzere Türk soyunu koruma isteği başkadır, sikim sokum anti-semitik geyiklere Türk soyunu alet etmek başkadır.