bugün
- 18 ay askerlik yapanlar nasıl yaptı sorunsalı6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı16
- atatürk'e alerjisi olan tipler4
- sözler köşkü4
- şikeci amedspor3
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri11
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak4
- osmanlı'ya alerjisi olan tipler4
- fasulyeyi akşamdan suya koyan erkek5
- sırrı süreyya önder28
- suat usta2
- osmanlı torunuyum diye gezen çomar4
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- mankenlikten şarkıcılığa transfer olan ünlüler2
- göğüs kıllarım çıkmıyor16
- silver ile evlenecek erkek52
- askerde sözlüğe girmek2
- rafael leao victor osimhen leroy sane11
- sevgiliyle yaşamanın normalleştirilmesi4
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası25
- tutmayan başlık açma rehberi7
- adem ve havva'nın yasak ağaca el sürmesi3
- karısı kızı feto evlerine gitmiş çomar2
- kalabalık umumi tuvalette penislerin çarpışması5
- yakışıklı olup sevgilisi olmayan erkek3
- türk bayrağı2
- askerlik anıları6
- abdülhamit han dönemi çözüm süreci fotoğrafı4
- dün gece ne oldu12
- galatasaray neden transfer yapamıyor2
- sarapci koala58
- 6 kişi öldü diye yas ilan edilmez3
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- kürt kızlarının güzel olması2
- sözlükteki linç kültürü12
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- bahçeli'nin spor kisvesi açıklaması2
- hristolojiye göre kıyamet alametleri5
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- elinin içine hapşıran insan5
- erecto dos andreas biraderitos3
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- avokadonun turkçesinin taşak olması4
- çanta2
- sözlükteki linç tayfa6
- koreli erkeklerin türk kızlarından güzel olması4
- gündüz uyuyup gece sokaklarda dolaşmak2
- sözlüğe yalan söylemek yalandan sayılır mı4
bir türlü fiyatları düşmeyen tırıvırılardır. Anlaşılan hala miyadı dolmamıştır ve ssdlere avantajları vardır hddlerin ki bunları piyasaya herkesin ulaşabileceği şekilde sürmemektedir üreticiler. Sonuçta esasında yeterli yatırım yapıldığında SSDlerin maliyeti üzerinde metalden mekaniğe binbir türlü malzemenin bulunduğu hdd'e göre daha düşük kalacaktır.
Kanaatimce ki bu konulardan pek fazla anlamam ama SSDler yaygınlaşmadan farklı bir format disk çıkıp HDDlerden de SSDlerden de avantajıyla piyasaya yayılacak gibi duruyor. Yoksa piyasada olduğu bunca yılda son kullanıcıya bu kadar zorlu ulaşan ürünü ben görmedim. DVD dedik, çok çekirdek dedik, GPU dedik o dedik bu dedik (artık son 20 yılda aklınıza hangi bilgisayar değişimi gelişimi gelirse) birkaç yılda profesyonel kullanıcılardan ev kullanıcılarına doğrudan yansıdı ama ssdler çok geç kaldı.
Ha bir de ergenlere tavsiyem, bilgisayarlarına fazla para harcamasınlar. Gerek yok. bilmem kaç milisaniye, fazladan açacağın 2-3 kat aa, vs vs geyikler ergenlik sanrısıdır. biz de yaşadık, SLI'ın çıktığı ilk yıl SLI yapacağız diye anakarta parayı bayıldık, SLI'yı da yaptık ne oldu? biz SLI'Yı yaptıktan yarım yıl sonra tek çekirdekli bizim SLI'dan daha hızlı ekran kartları çıktı, biz o ara boşu boşuna birkaç yıl yaktığımız elektriğe mi yanarız, yaptığımız masrafa mı ki o zamanlar FULL HD monitörleri bırak 1600 küsür monitörler bile yoktu, benim tek çekirdekli ekran kartım zaten o çözünürlüklerin hepsini full ayara yakın destekliyordu. Bu ve benzeri bir konu şimdinin 500+ lira ekran kartları için de geçerli, 2x Full hd kasmayacaksanız lüzumsuz kartlardır boşa para harcamasıdır, kağıt üzerinde masturbasyondur. Ülkenin anası bellenmiş, hiçbir şey yapmadan 50 lira elektrik faturası geliyor bir eve, üzerine bir de bu teknoloji sivilceciliğine gerek yok. Al bilgisayarını, profesyonel olarak yüksek işlem gücü gerekmiyorsa uğraşma.
Kanaatimce ki bu konulardan pek fazla anlamam ama SSDler yaygınlaşmadan farklı bir format disk çıkıp HDDlerden de SSDlerden de avantajıyla piyasaya yayılacak gibi duruyor. Yoksa piyasada olduğu bunca yılda son kullanıcıya bu kadar zorlu ulaşan ürünü ben görmedim. DVD dedik, çok çekirdek dedik, GPU dedik o dedik bu dedik (artık son 20 yılda aklınıza hangi bilgisayar değişimi gelişimi gelirse) birkaç yılda profesyonel kullanıcılardan ev kullanıcılarına doğrudan yansıdı ama ssdler çok geç kaldı.
Ha bir de ergenlere tavsiyem, bilgisayarlarına fazla para harcamasınlar. Gerek yok. bilmem kaç milisaniye, fazladan açacağın 2-3 kat aa, vs vs geyikler ergenlik sanrısıdır. biz de yaşadık, SLI'ın çıktığı ilk yıl SLI yapacağız diye anakarta parayı bayıldık, SLI'yı da yaptık ne oldu? biz SLI'Yı yaptıktan yarım yıl sonra tek çekirdekli bizim SLI'dan daha hızlı ekran kartları çıktı, biz o ara boşu boşuna birkaç yıl yaktığımız elektriğe mi yanarız, yaptığımız masrafa mı ki o zamanlar FULL HD monitörleri bırak 1600 küsür monitörler bile yoktu, benim tek çekirdekli ekran kartım zaten o çözünürlüklerin hepsini full ayara yakın destekliyordu. Bu ve benzeri bir konu şimdinin 500+ lira ekran kartları için de geçerli, 2x Full hd kasmayacaksanız lüzumsuz kartlardır boşa para harcamasıdır, kağıt üzerinde masturbasyondur. Ülkenin anası bellenmiş, hiçbir şey yapmadan 50 lira elektrik faturası geliyor bir eve, üzerine bir de bu teknoloji sivilceciliğine gerek yok. Al bilgisayarını, profesyonel olarak yüksek işlem gücü gerekmiyorsa uğraşma.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar