bugün
- 30 dakika bilgi içerikli entry girelim kampanyası5
- tai lung24
- nickten isim tahmini yapmak29
- kuşların temiz arabalara sıçması6
- diamond bosphorus20
- abberline4
- kavga etmekten korkan erkek7
- en sevilen su markası7
- gel mel mele gel mele bitsin bu gurbet2
- ne olacak bu ülkenin hali4
- ak parti merkez yürütme kurulu toplantısı7
- server'ın naneyi yemesi5
- habire12 adamdır37
- gammazlığı alınan yazarın ilk söylemleri2
- habire1259
- yunan adaları5
- kirazın kilosunun 150 tl olması7
- kan sırası4
- tememda kenka nalaka10
- yokuş aşağı yuvarlanmak3
- aldığınız en ilginç iltifat5
- atatürk düşmanı it sürüsü5
- insan kaynakları5
- sözlük kızlarının kombinleri23
- gece sokakta koşarak 31 çeken kolsuz cüce görmek6
- ipkis efendi2
- sssilvermist19
- mutsuzluğun en büyük nedeni15
- bir bankta akşama kadar oturmak3
- az yakar diye dizel araba alan memur2
- izmirli kızların verici olması17
- robot moderatör3
- ben geldim naneler13
- fil8
- iş bulamamak5
- kaplan7
- otosan p1003
- almanlarin orduya guvensizligi3
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kartal6
- claudian clouds kadındır12
- mutlu ama uzak olsun4
- aslan8
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- timsah5
- tas kafa traşlı hırt sorunu4
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- çok konuşan kedi2
- cilgincapkin11
Kirikkale gari'na oglen sularinda ve gece iki civarinda ugrar kendisi.
Gelis saati her zaman 02.00'dir fakat 04.30'a yakin gelir.
Sabahin aydinligini ankara'da yakalar, oglen gunesini eskisehir'in sarp arazilerinde selamlarsiniz.. Sonrasinda sakarya, nehir, gol ve doga.. Kocaeli; fabrikalar.. Korfez derken istanbul'un sirali nezih semtlerine giris yaparsiniz..
En guzeli de haydarpasa'dir, o bir omre bedeldir catisini tadilat ettirdigimin gari nasil bir kafa yasatir..
Yolculari rahat takilir evet, rahatsiz olabilirsiniz. Ama hayatinda 20 saatin ustunde kara yolculugu yapmamis insanlar bilemez zor oluyor abi, tamam yatan yatsin ama ayakkabilari cikarmasak bari ama o durum otobuslerde de var hatta direk sunu soyleyeyim gecen 122 s levent-sultanbeyli hattinda teyzenin biri ayakta bekliyordu cikardi ayakkabilarini.. Yani o guzel istanbulunuzun da yontamadigi insanlar varmis, her ihaleyi o tarafa birakmamak lazimmis.
Sikici konduktorlerini, simit ayrancilarini, izmit'ten binen pismaniyecilerini sevdigimin ekspresi bu ulke var oldukca olmali..
Hem ucuz ulasim, hem net ulasim, doga ile ic ice, sigara icilebiliyor, kafasi var -bu kafa bir de denizde var- kahve biraz pahali 2 tl.. Ankara-istanbul icin zaten 15 veriyorum kardesim neyse, o da tcdd'ye gitsin eyvallah.
bir de koltuklari rahat, bir de makinist yeni degilse ani frenler koymazsa gerekli gereksiz uyuyun gitsin abi ic anadolu kisminda, oralari gormeseniz de olur..
Sonuc olarak, konu dogu ekspresiyse bir sonuc oyle hemen gelmez. Saatlerdir gidiyoruz, ama sonuc gec gelse de haydarpasa kadar guzel, kadikoy kadar ozel dip dip dip dip kimseyi tanimadim ben senden daha guzel..
Elestri: en azindan istanbul'a gireriz diye uzun entry kasayim da zaman gecsin dedim ama anca tuzla'ya geldim amk binmeyin fikrim degisti lanet olsun. Ben bir cigara daha yakayim.
(Bkz: bu meredi kullanmanin faturasi cok agir)
Gelis saati her zaman 02.00'dir fakat 04.30'a yakin gelir.
Sabahin aydinligini ankara'da yakalar, oglen gunesini eskisehir'in sarp arazilerinde selamlarsiniz.. Sonrasinda sakarya, nehir, gol ve doga.. Kocaeli; fabrikalar.. Korfez derken istanbul'un sirali nezih semtlerine giris yaparsiniz..
En guzeli de haydarpasa'dir, o bir omre bedeldir catisini tadilat ettirdigimin gari nasil bir kafa yasatir..
Yolculari rahat takilir evet, rahatsiz olabilirsiniz. Ama hayatinda 20 saatin ustunde kara yolculugu yapmamis insanlar bilemez zor oluyor abi, tamam yatan yatsin ama ayakkabilari cikarmasak bari ama o durum otobuslerde de var hatta direk sunu soyleyeyim gecen 122 s levent-sultanbeyli hattinda teyzenin biri ayakta bekliyordu cikardi ayakkabilarini.. Yani o guzel istanbulunuzun da yontamadigi insanlar varmis, her ihaleyi o tarafa birakmamak lazimmis.
Sikici konduktorlerini, simit ayrancilarini, izmit'ten binen pismaniyecilerini sevdigimin ekspresi bu ulke var oldukca olmali..
Hem ucuz ulasim, hem net ulasim, doga ile ic ice, sigara icilebiliyor, kafasi var -bu kafa bir de denizde var- kahve biraz pahali 2 tl.. Ankara-istanbul icin zaten 15 veriyorum kardesim neyse, o da tcdd'ye gitsin eyvallah.
bir de koltuklari rahat, bir de makinist yeni degilse ani frenler koymazsa gerekli gereksiz uyuyun gitsin abi ic anadolu kisminda, oralari gormeseniz de olur..
Sonuc olarak, konu dogu ekspresiyse bir sonuc oyle hemen gelmez. Saatlerdir gidiyoruz, ama sonuc gec gelse de haydarpasa kadar guzel, kadikoy kadar ozel dip dip dip dip kimseyi tanimadim ben senden daha guzel..
Elestri: en azindan istanbul'a gireriz diye uzun entry kasayim da zaman gecsin dedim ama anca tuzla'ya geldim amk binmeyin fikrim degisti lanet olsun. Ben bir cigara daha yakayim.
(Bkz: bu meredi kullanmanin faturasi cok agir)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar