bugün

akpli ateist

Akp iktidarı kadınları arka plana atan bir yönetim sergilediği icin bu durumdan hoslanan insanlar ateist olsun, musluman olsun farketmeden akpli oluyor. ister inanın ister inanmayın gercek bu. Annem namazında, ibadetinde, başı açık çalışan bir kadın ve o akpli degil. babam ibadetle uzaktan yakindan alakasi olmayan,agresif, hatta yer yer kötü bir adam ve akpli.şimdi babam akpyi hizmetleri için mi yoksa anti laik hareketleri için mi tutuyor? Eğer ben bunca yaşıma kadar bu adamı zerre kadar tanıdıysam açik ve net olarak soyleyebilirim ki ikiside degil. Kadınları arka plana atan yönetim tarzı benim babamı akpli yapan. ve sayın yarısı akpli olan sözlük yazarı dostlarım size bir şeyi hatırlatacağım:
vatandaş, akpli bir millet vekiline oğlunun işsiz olduğunu söylüyor ve millet vekilinin cevabı "kızlarınıza söyleyin işi bıraksın evlerinin hanımı olsunlar böylece oğullarınızda çalışabilir."
evet akp nin düşünce tarzı bu şimdi yaklaşık 6-7 tane eksi alacağım. neden mi? e sen koyuna sen koyunsun dersen sana ne der? mee. akpliyede sen akplisin deyincede eksi veriyor. ne yaparsın, alıştık..