bugün
- sözlük yazarlarını kahreden şeyler10
- anın görüntüsü28
- kiyafeti yüznden işten eve gönderilen tiktok kızı12
- annenin ölmesi8
- furkan bölükbaşına soruşturma açılması10
- maraz ali vs polat alemdar8
- evlenilecek erkekte aranacak özellikler15
- gemileri karadan yürüten dahi lider8
- sezen aksu'nun aykolik'e benzemesi15
- sevr antlaşması kabul olsa olacaklar8
- atatürk ü sevmemek9
- biri sana ayı dese naparsın25
- altan öymen9
- lgs'de 36 türkiye birincisi aynı imam hatipten20
- ankara'da markette ayaküstü sıçan kadın12
- gocu15
- hadisle ayet çelişirse hadisle amel edin15
- yazarların sevmediği film türü10
- yiğit bulut9
- düğün takılarını gazze'ye bağışlayan çift8
- dövmeli erkekleri dövmeli8
- yaşadığınız şehirde hava nasıl9
- kurtuluş savaşı16
- lozanın gizli maddeleri8
- akdavarlar9
- neden iyi erkeklerle tanışamıyoruz10
- emeklilerin maaşına haciz konması16
- pandela 313
- israil'in kara ordusu20
- cuhapenin lgs için suç duyurusunda bulununması15
- mustafa varank vs ali mahir başarır20
- dünyada islam devletiyiz diyenlerin hali25
- reisin günlük saray masrafı13
- erkeklerin astrolojiye inanan kadınları sevmemesi14
- prezervatif alırken utanmak16
- oylayıp reddedeceğiz9
- kemalistlerin kemoterapiye ihtiyaç duyması9
- halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu12
- kemalistlerin ülkeden tam olarak gideceği tarih10
- fethiye11
- uludağ sözlük kadrosu9
- sınav güvenliği konusunda parmakla gösterilmemiz15
- sözlükte seviyenin düşmesi11
- kaç yaş büyüğe abi denir sorunsalı11
- gulmekicinyaratilmis11
- pkk lıların askere alınması12
- güneşten nefret etmek9
- susuzluğu en iyi alan içecek17
- her gün erkeklerle bağıra bağıra tartışan kadın11
- israil'in şam'a bomba yağdırması26
fenerbahçe spor kulübü tarafından ihraç edilmesi sonrası, bugün bir bildiri yayınlayan fenerbahçeli işadamı.
''Fenerbahçe Haysiyet Divanı'nın hakkımda aldığı kesin ihraç kararını derin bir üzüntü ile öğrendim. 4 yıl önce gerçekleştirdiğim bir transferde bir usul hatası yaptığım gibi traji-komik ve tüzüğe aykırı bir gerekçeyle haysiyet divanına sevk edilip, ihraç edilmemim bana olduğu kadar tüm Fenerbahçe camiasına yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
2004 yılında da daha iyi bir Fenerbahçe için en demokratik hakkım olan eleştiri hakkımı kullandım, iyi niyetli bir eleştirim bahane edilerek haksız bir şekilde 2 yıl geçici ihraç cezası almıştım. Bu yüzden geçen sene yapılan seçimlere de girememiştim.
Cumhuriyetimizin en köklü spor kluplerinden biri olan Fenerbahçe hiç kimsenin tekelinde olamaz! 100. yılda tüm Fenerbahçeliler Avrupa'da başarı ve dünya kulübü olmayı beklerken, işi hırsa ve yok etmeye dönüştürmüş bir başkanı anlamak mümkün değildir. Sayın Başkana muhalif olan kişileri hedef alan yok etme girişiminin bu boyutlara gelmesinin, son derece endişe verici olduğunu düşünüyorum.
Sayın Başkan'ın bilmesi gerekirdi ki, ben hiçbir mücadeleden kaçmam! 2 gündür sayısız destek telefonu, e-posta ve sms alıyorum. Sayın başkan beni yok etmeye çalışabilir ama içimdeki Fenerbahçe sevgisini hiçbir zaman yok edemez! Herkes şunu çok iyi bilmeli ki, ne kendini Fenerbahçe Kulübünün sahibi zanneden Sayın Başkan, ne de herhangi bir kurul ya da güç, yüreğimde yaşattığım Fenerbahçe sevgisini bitiremezler.
Usulsüzlük suçu yüzünden hakkımda ihraç kararı verenlerin aslında Fenerbahçe'nin aleyhine çalıştığını görüyorum. Herkesin de bu kararın arkasındaki gerçek sebebinin ne olduğunu bildiğine inanıyorum. Bu konudaki takdiri, kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.
Bana yapılmak istenen bu yok etme girişimine karşı, yargıda hakkımı arayıp, sorumlulardan hesap soracağımdan ve Fenerbahçe'me hizmet yarışında var gücümle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.!''
''Fenerbahçe Haysiyet Divanı'nın hakkımda aldığı kesin ihraç kararını derin bir üzüntü ile öğrendim. 4 yıl önce gerçekleştirdiğim bir transferde bir usul hatası yaptığım gibi traji-komik ve tüzüğe aykırı bir gerekçeyle haysiyet divanına sevk edilip, ihraç edilmemim bana olduğu kadar tüm Fenerbahçe camiasına yapılmış bir haksızlık olduğunu düşünüyorum.
2004 yılında da daha iyi bir Fenerbahçe için en demokratik hakkım olan eleştiri hakkımı kullandım, iyi niyetli bir eleştirim bahane edilerek haksız bir şekilde 2 yıl geçici ihraç cezası almıştım. Bu yüzden geçen sene yapılan seçimlere de girememiştim.
Cumhuriyetimizin en köklü spor kluplerinden biri olan Fenerbahçe hiç kimsenin tekelinde olamaz! 100. yılda tüm Fenerbahçeliler Avrupa'da başarı ve dünya kulübü olmayı beklerken, işi hırsa ve yok etmeye dönüştürmüş bir başkanı anlamak mümkün değildir. Sayın Başkana muhalif olan kişileri hedef alan yok etme girişiminin bu boyutlara gelmesinin, son derece endişe verici olduğunu düşünüyorum.
Sayın Başkan'ın bilmesi gerekirdi ki, ben hiçbir mücadeleden kaçmam! 2 gündür sayısız destek telefonu, e-posta ve sms alıyorum. Sayın başkan beni yok etmeye çalışabilir ama içimdeki Fenerbahçe sevgisini hiçbir zaman yok edemez! Herkes şunu çok iyi bilmeli ki, ne kendini Fenerbahçe Kulübünün sahibi zanneden Sayın Başkan, ne de herhangi bir kurul ya da güç, yüreğimde yaşattığım Fenerbahçe sevgisini bitiremezler.
Usulsüzlük suçu yüzünden hakkımda ihraç kararı verenlerin aslında Fenerbahçe'nin aleyhine çalıştığını görüyorum. Herkesin de bu kararın arkasındaki gerçek sebebinin ne olduğunu bildiğine inanıyorum. Bu konudaki takdiri, kamuoyunun vicdanına bırakıyorum.
Bana yapılmak istenen bu yok etme girişimine karşı, yargıda hakkımı arayıp, sorumlulardan hesap soracağımdan ve Fenerbahçe'me hizmet yarışında var gücümle çalışacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.!''
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar