bugün

ideos x5

uygun fiyata affedersiniz ama hayvan gibi bir telefon istiyorsanız mutlaka tercih etmeniz gereken telefondur.

ben x5imi 3 hafta önce hızlı al dan aldım.açıkçası yaz başında bu telefondan haberim yoktu ve lg optimus one almayı düşünüyordum. ancak optimus un boktan olması ve arkadaşın "olum onu alacağına x5 al keyfine bak"demesi fikrimi değiştirdi. huawei yi önceden bildiğim için markaya güvenmeme sorunu olmadı bende.

neyse efendim velhasılı kelâm biraz araştırdım telefonu ve birkaç sorunu olduğunu -ekran açıklığı ve ışık sızması- ancak bunlar dışında her kuruşuna değeceğini söylediler. bende hemen ertesi gün sipariş ettim.

bana geldiğinde internette söylenenlerin cihazın yanında çok hafif kaldığını söylemem gerekir. bu fiyata flash playerı olan, overclock yaparak 1.8 ghz ye ulaşan fazla cihaz yok.

ha her gülün bir dikeni var elbette. mesela benimkinde ışık sızma sorunu var. ama o kadar abartıldığı kadar büyük bir problem değil.

neyse entry çok dağıldı toparlayayım, eğer fazla paranız yoksa yada telefona bin lira vermem diyorsanız ve aynı zamanda performans da istiyorsanız bu telefon aradığınız kan.

almayı düşünen veya aklına sorular takılan arkadaşlara yardım edebilirim.