bugün

uludağ sözlük kızları

yazsak suç yazmasak suç dediğim entari. olgun hatun gibi yazacaksak olgunlaşmadan yazsak dediğim entari ayrucana.
nasıl ki beylerin içinde 'ergen' diye nitelendirdiği şahıslar varsa e bizim de var az buçuk.
aklı başımızda olanlarımız olgun hatun, orjinal deli(hatun bu sanırım) tarzından yazanları sevmiyor. e onlar da bizleri sevmezler ya neyse.
kimliğini ifşa etmeyen hatunların sebepleri;
-öncelikle haklı serzenişte bulunan beyler; sol frame'de herhangi bir başlığa 'hatun'lugumuzu ifşa edecek bir entari girsek nikaltımız 'uu beybi bayanmış' tarzında entarilerle doluyor, aklı olanımız sevmez bunları.

-özel mesajlar;'annenin ölmesi' başlıgına hüzünlü bir entari girsek, mesaj kutusuna 'dertleşmek ister misin?' diye geliyorsunuz, evet bu ardniyet barndırmayabilir fakat biz artık babamıza bile güvenmiyoruz.

-yalaka ünvanı; bir yazarla samimi olsak yalaka diyenleriniz var aranızda çokayup.(samimi olmadıklarımız derler genelde.)

-sanal ortam safsataları; işte buna inanmıyorum. realde bile kimin ne bok oldugunu anlayamayıp dumur oluyoruz düşünün. eğer az çok insan sarraflıgı varsa burda da tek bir imladan bile anlayabiliriz kimin ne oldugunu. iyi dostluklar illaki kurulabilir burda veya başka bir yerde.(hemen atlama ergen!, kendini biliyorsan dedik)

-hemcinslerimiz; evet ne yazıkki en kötüsü bu. realde oldugu gibi bir bayanın hemcinsi burada da kıskançlıgını, hasedini gösteriyor. bu yüzden sır(a)dan olmayı tercih ediyoruz çoğumuz.

-evet an itibariyle sol frame; 'ön sevişmeden hoşlanmayan kadın'. ne yazayım ağbü buraya? 'evet yaaa hoşlanmıyorum' ya da 'hiç denemedim, bu ne demek abü?' yazayım mı bunları? ne dersiniz yazsam siz düşünün artık beyler. türk erkeği de kadını da birbirini biliyor.

dürüst duygularla yazdıgım , söylediğim şeyleri evirip çevirerek kezzap gibi suratıma sıçratanlar oldu. bu yüzden orta yolculuk en iyisi bu tür platformlarda. 'adın sanın' bilinmeyecek. 10 bey'den 1'i ard niyetsiz olsa 9'u oluyor.

bizim savaşımız çoğunluğa..

şimdi bunları kabul et ya da farklı kaydet!