bugün

fenerbahçe

alınan ligden çekilme kararının arkasında duracağını düşünüyorum , olası çekilme durumunda maddi gelirin büyük kısmı sekteye uğrayacaktır ki bunu üzerine kulüp tarafından kombine bilet sahipleri aranarak , durum izah ediliyor ve rica olarak fenerbahçe dergisine aylık cüzi bir bedelle abone olup olamayacağımız soruluyor.

kendisi pek kibar olan hanımefendiye , kulübümüzün aldığı kararın arkasında durması halinde , sadece dergi aboneliği değil, basketbol , yüzme , voleybol ne kadar branşımız varsa hepsinin kombinesini almaya talip olduğumu , sadece ben değil bunu uygulayabilecek 10 kadar arkadaşım oldğunu ve isterlerse telefon numaralarını verebileceğimi söylediğimde , ilk başta telefonda durgun ses tonuyla konuşan hanımefendi kısmen neşelenerek, gerçekten mi ? demiştir.

sizler taraftarlarımızı sakın küçümsemeyin , benim söylediğimin kat ve kat fazlasını yapacak onbinlerce fenerbahçe aşığı var. sizler yeter ki aldığınız bu karar ile gösterdiğiniz tepkinin arkasında durun. bizler zaten 104 yıldır desteğimizi hiç kesmedik.