bugün

fenerbahçe

sözlükte ne kadar dönek, fikri olmayan insanların olduğunu bize tekrar ve tekrar göstermiş takım, takımım.

futbol federasyonu iddianameyi bekleme kararı alınca "fener yalakası", "götü yemedi","temiz lig istiyoruz" diye çemkirdiniz. hergün laf sokmaya çalıştınız, yok şikeci yok hileci bilmem ne diye.

ertesi hafta federasyon uefa' nın dayatmasıyla fenerbahçe' yi avrupa kupasına göndermeme kararı aldı. hiçbiriniz ulan "bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu hem ligden düşürmüyorsun, hem avrupa kupalarına almıyorsun" demedi. çünkü hepiniz anlık olayları makaraya almak için sıra bekliyorsunuz. düşene bir darbe daha vurmak için birbirinizle yarışıyorsunuz. aynısı kendi takımınıza yapılsa "neden biz fenerbahçe' ye dokunamıyorlar tabi" diye ağlayacaktınız. çünkü siz objektif olamayan, fener düşmanı, yaptığınız makaralarla bir şey becerdiğinizi sanan insanlarsınız. bu yüzden hiçbirinizin bir değeri yok.

aynı durum diğer bir takımın başına gelse ve fenerbahçe direk katılsa avrupaya " ya ama fener niye gidiyor kimse gitmemesi lazım" , " fener hine yaptı yapacağını" derdiniz. ulan hiç mi utanmanız yok. ulan ortada suçu kanıtlanmamış, %100 mağdur olan bir takım var siz hala daha "2011 2012 bank asya ligi şampiyonu fenerbahçe" diye başlık açıyorsunuz. ulan hiç mi utanmanız yok.

bu durumda fenerbahçe aklansa bile söyleyecek bir şeyler bulursunuz. çünkü siz futbol cahili, fanatik, objektiften uzak insanlarsınız.