bugün
- romanya49
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz21
- fatma betül sayan kaya39
- bir zirve yapsak kim kimin yanında oturur30
- haluk levent vs fatma betül sayan kaya6
- dünya59
- sözlük kokusu6
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir13
- melih gökçek soruşturması ne oldu6
- güne bir nostaljik şarkı bırak ulen9
- ne yapsam iyi olur9
- furkan bölükbaşı'nın açlık feryadı6
- sözlükteki anlık online sayısı5
- başka ülkelre vatandşlk başvrsu yapn milltvekilri8
- rusya5
- slovakya4
- amerika birleşik devletleri29
- obradovic ten sonra fenerbahçe basket'in bitmesi3
- düğün yaptığını korna çalarak herkese duyuran tip3
- iddialar araştırılırken istifa vs cb adaylığı3
- apo'ya villa yapılması5
- xvala bere5
- anın görüntüsü30
- 27 eylül 2026 meteoroloji sarı kod uyarısı2
- norveç11
- fransa10
- almanya8
- türkiye'nin husi çatışmasına dahil olma eğilimi4
- danimarka5
- ispanya4
- türkiye8
- finlandiya4
- portekiz4
- cezayir3
- avusturya2
- italya3
- pazar günü bile çalışan ezik5
- kazakistan3
- hırvatistan2
- atatürk kemalist değildir yalanı2
- tip'in dem gibi akp den taraf olması3
- azerbaycan2
- pazar günü gezmesine takım elbise ile çıkmak3
- cedi osman2
- mahir çayan deniz gezmiş ölmeseydi olabilecekler3
- mehmet şimşek2
- türkçe vs fransızca4
- ukrayna5
- libya2
- zengin akpli kızların çok daha güzel olması17
Yaptıkları erken al, ucuza öde kampanyasının ardından sözlük vasıtasıyla seslenmek istediğim kurumdur.
Sevgili iDO yetkilileri*,
Erken al, ucuza öde kampanızı bugün gittiğim Bursa seferinde öğrendim. Bu yeni kampanyanın nasıl bir ekonomik külfet olarak geri döneceğini görmek için döner dönmez internet sitenize girdim.
Pilot hat olarak seçtiğiniz Bandırma hattında, erken alınca nasıl ucuza ödemediğimi görmüş olmanın verdiği müşteri memnuniyetini yaşıyorum.
Örnek olarak yarın ki ilk Bandırma feribotuna standart ücretin 35 lira olması gerekirken 45 liralık bir bedelle karşılaşıyorum*, buna rağmen 1 ay sonrasına bilet aldığımda ise 30 lira veriyorum. indirime gel.
Görüyorum ki yeni yönetim kurulu, özelleştirmenin verdiği dinamizim ile ilk iş olarak müşterilerinizi, "nasıl daha fazla yolabiliriz" çabasına girmiş bile, taktire şayan. O kadar MBA yapamış işletme mezunu godaman girşimci ruhlu arkadaşı iDO'nun başına getirisek başka ne olmasını umud edebilirdik ki!?
"Erken al aynısını öde, geç al %50sini de biz bindirelim" kampanyanızın istediğiniz başarıya ulaşmasını temenni ederim. Pek çok uçak** ve otobüs firmasının uyguladığını iddia ettiğiniz bu yöntemi* ibretle izliyorum.
Haliyle işine gelmiyorsa binme sen de kardeşim zorla mı diyebilirsiniz! Netekim otobüsle 4 saatte gittiğim ve yıllardır otobüs ücreti ile aynı ücreti verdiğim iDO'yu bu kadar çabuk kaybetmek istemiyorum. ha baktım olmadı, bu kampanya ile 35 liraya istanbul dan bursa ya gideceğime paşa paşa esenler otogarın yolunu tutarım.
Attığım bu mailin en iyi ihtimalle müşteri hizmetleri elemanlarınca okunacağını ve bana cevaben, ilginize teşekkür ederiz, en kısa sürede e-mailinizi sileceğiz dediklerini duyar gibi olabiliyorum.
Tek dileğim yaşamak zorunda olduğum şu ülkede insanca seyahat edebilmek*.
Sevgili iDO yetkilileri*,
Erken al, ucuza öde kampanızı bugün gittiğim Bursa seferinde öğrendim. Bu yeni kampanyanın nasıl bir ekonomik külfet olarak geri döneceğini görmek için döner dönmez internet sitenize girdim.
Pilot hat olarak seçtiğiniz Bandırma hattında, erken alınca nasıl ucuza ödemediğimi görmüş olmanın verdiği müşteri memnuniyetini yaşıyorum.
Örnek olarak yarın ki ilk Bandırma feribotuna standart ücretin 35 lira olması gerekirken 45 liralık bir bedelle karşılaşıyorum*, buna rağmen 1 ay sonrasına bilet aldığımda ise 30 lira veriyorum. indirime gel.
Görüyorum ki yeni yönetim kurulu, özelleştirmenin verdiği dinamizim ile ilk iş olarak müşterilerinizi, "nasıl daha fazla yolabiliriz" çabasına girmiş bile, taktire şayan. O kadar MBA yapamış işletme mezunu godaman girşimci ruhlu arkadaşı iDO'nun başına getirisek başka ne olmasını umud edebilirdik ki!?
"Erken al aynısını öde, geç al %50sini de biz bindirelim" kampanyanızın istediğiniz başarıya ulaşmasını temenni ederim. Pek çok uçak** ve otobüs firmasının uyguladığını iddia ettiğiniz bu yöntemi* ibretle izliyorum.
Haliyle işine gelmiyorsa binme sen de kardeşim zorla mı diyebilirsiniz! Netekim otobüsle 4 saatte gittiğim ve yıllardır otobüs ücreti ile aynı ücreti verdiğim iDO'yu bu kadar çabuk kaybetmek istemiyorum. ha baktım olmadı, bu kampanya ile 35 liraya istanbul dan bursa ya gideceğime paşa paşa esenler otogarın yolunu tutarım.
Attığım bu mailin en iyi ihtimalle müşteri hizmetleri elemanlarınca okunacağını ve bana cevaben, ilginize teşekkür ederiz, en kısa sürede e-mailinizi sileceğiz dediklerini duyar gibi olabiliyorum.
Tek dileğim yaşamak zorunda olduğum şu ülkede insanca seyahat edebilmek*.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar