bugün
- yeni partili sözlük yazarları26
- islam barış dinidir39
- hard seven hatun5
- sözlüğün açık ara en sevilmeyen yazarı seçilmek18
- dünyada obsidyen kaldı mı3
- akp mhp dem ittifakı8
- sarapci koala53
- dondurma5
- sözlükteki iki yüzlülük3
- sözlükte sapık var mı6
- velvet45
- köpek günü2
- sözlüğe yön veren bayan sayısındaki azalma5
- hintli kadınların aslında güzel olması2
- instagramı silmek4
- annesiyle yaşayan 40 yaşındaki erkek8
- sözlüğe konsantre olamamak3
- netanyahu gelirse tutuklarız5
- cami3
- suriye'ye sahip olmanın türkiye'ye faydası yoktur7
- bebek katili3
- avanos5
- stanley kubrick filmi izleyen kız5
- liberal dinci2
- 50 bin türk vatandaşının katili3
- sigara3
- anti christ2
- herkesin 0 aldığı sınavdan 0 almak3
- bay bay5
- israilin kktcdeki birliklerimize saldırması5
- ankete gelin beyler31
- çalışmayan erkekle evlenilir mi10
- neden istifa yerine herkes affını istiyor6
- mel bakan gibson bey bay birader tertip4
- claudian clouds6
- ilkkan2
- sözlülte yeni dostluklar kurmak7
- 20272
- rte sevdalisi6
- gammaz çetesi4
- el chadaille bitshiabu2
- ne kadar yaşlısın20
- ciğer kavurma dürüm4
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek8
- sözlüğe küsmek5
- 1 milyon tl birikmiş parası olan insan7
- mısır3
- mavi yakalı hor görülen çocuk2
- tai lung51
- adıyaman ve kayseri de peş peşe depremler3
herhangi bir canlıyı dövmek konusunda olduğu gibi insanlık ayıbıdır.
tüm mesleklerde olduğu gibi doktorlarda da mesleğini layığıyla yapan ve yapmayan kişiler olabilmektedir. sırf işini iyi yapmayan bir ve ya birkaç doktor üzerinden tüm doktorlara genelleme yapılması haksızlıkır.* bazı zamanlarda da karşılaşılacağı gibi mesleğine aşık ya da işini severek ve insanlık adına yapan doktorlar da vardır.
ayrıca çoğunlukla doktoru yanlış anlama gibi durumlarda açığa çıkmaktadır. örneğin;
- akşam acile gidildiğinde doktor başka bir hastanın başında ve seninle ilgilenmiyor ya da geç gelerek ilgilenmişse mutlaka diğer hastanın durumu senden daha acildir.* doktorun mutlaka senden haberi olmuş ve şikayetlerin konusunda bilgilendirilmişdir.* ben hiçbir doktorda görmedim ki hayati tehlikesi bulunan bir hastayla acil olarak ilgilenmesin.
- sistemin getirmiş olduğu aşırı nöbetler sonucu, doktorda istemeden de olsa bir yılgınlık ve hata yapma potansiyeli olacaktır. burada hatayı doktorda aramamak gerekir, tabi işini layığıyla yapan doktorlardan bahsediyorum.
yani söylemek istediğim genelleme yapmak hoş bir şey değildir.*
tabi hasta haliyle hastaneye gitmiş hasta da haklıdır. hastalığı sonucu düzgün bir düşünce yapısına sahip olmayabilir. çekilen acı sonucu sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor olabilir, ama hakim olmalıdır...
bırakın bir doktoru dövmeyi, bir insanı darp etmek, insanı da geçtim herhangi bir canlıyı darp etmek çok üzücü ve üzücü olduğu kadar utanılası bir davranıştır.
tüm mesleklerde olduğu gibi doktorlarda da mesleğini layığıyla yapan ve yapmayan kişiler olabilmektedir. sırf işini iyi yapmayan bir ve ya birkaç doktor üzerinden tüm doktorlara genelleme yapılması haksızlıkır.* bazı zamanlarda da karşılaşılacağı gibi mesleğine aşık ya da işini severek ve insanlık adına yapan doktorlar da vardır.
ayrıca çoğunlukla doktoru yanlış anlama gibi durumlarda açığa çıkmaktadır. örneğin;
- akşam acile gidildiğinde doktor başka bir hastanın başında ve seninle ilgilenmiyor ya da geç gelerek ilgilenmişse mutlaka diğer hastanın durumu senden daha acildir.* doktorun mutlaka senden haberi olmuş ve şikayetlerin konusunda bilgilendirilmişdir.* ben hiçbir doktorda görmedim ki hayati tehlikesi bulunan bir hastayla acil olarak ilgilenmesin.
- sistemin getirmiş olduğu aşırı nöbetler sonucu, doktorda istemeden de olsa bir yılgınlık ve hata yapma potansiyeli olacaktır. burada hatayı doktorda aramamak gerekir, tabi işini layığıyla yapan doktorlardan bahsediyorum.
yani söylemek istediğim genelleme yapmak hoş bir şey değildir.*
tabi hasta haliyle hastaneye gitmiş hasta da haklıdır. hastalığı sonucu düzgün bir düşünce yapısına sahip olmayabilir. çekilen acı sonucu sinirlerine hakim olmakta zorlanıyor olabilir, ama hakim olmalıdır...
bırakın bir doktoru dövmeyi, bir insanı darp etmek, insanı da geçtim herhangi bir canlıyı darp etmek çok üzücü ve üzücü olduğu kadar utanılası bir davranıştır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar