bugün

ass like that

süper eğlenceli eminem şarkısı. geleneksel ünlülere laf sokma eylemi bu şarkıda had safhaya ulaşır kanımca. örneğin ilk kurban jessica simpson ın kıçıdır. mtv deki ex kocası nickle olan showları da alay konusu edilmiştir eminem tarafından. (jessica simpson looks oh so temptin, nick i ain't never seen a ass like that,everytime i see the show on mtv my pee pee goes da-doing doing doing)

sonra zengin ikizler mary-kate ve ashley olsennasibini alır; blumia hastalığına yakalandıkları için bir deri bir kemik kalmalarından, çirkinliklerinden falan bahseder. (mary-kate and ashley used to be so wholesome, now they gettin older they startin to grow bum-bums)

britney spears unutulur mu, elbette hayır. onun da erkek gibi olan omuzlarına laf sokar bi güzel (britney spears has shoulders like a man, and i can say that and you laugh)

ve bence en komik kısmı hilary duff ınkidir. yaşı küçük olduğundan kıçı hakkında pek yorum yapmaz, ama şöyle de ekler; "belki gelecek yıl kıçından bahsederim"* (hilary duff isnot quite old enough so i ain't never seen a butt like that, maybe next year i'll say ass, and she'll make my pee pee go da-doing doing doing)

bu böyle gidiyor daha (gwen stefani, jojo da var) dinlemesi acaip zevkli.. komedi filmi gibi takip ediyorsunuz.