bugün

mahir esad

Allah kahr u belası ile muamele etsin bu insanlıktan nasibini almamış kuluna.

Hiç farkında değiliz sebebi olduğu, katlettiği, yurdundan can havliyle söküp attığı masumların. Kurtulabilen 10 bin tanesi kendini sınırdan öteye, Türkiye'ye attı. Ya geride kalanlar?

Arayın bakalım Youtube da neler göreceksiniz? Çenesi parçalanmış, kucakta hastaneye götürülürken gözü açık, ne olduğunu anlamayan bir adam? Kurşunun kafatasını parçaladığı, 12 yaşında bir çocuk? Gırtlağından giren kurşunla can çekişirken, etrafındakilerin şahadet getirtmek için uğraştığı genç?

Derdim kimsenin midesini kaldırıp, parçalanmış insan cesetleri üzerinden oradaki tablonun vehametini anlatmak değil. Bunun neden yapıldığını kavrayacak bir havsala bende yok. Aklı alan biri varsa, aman diliyorum bana da anlatsın.

Müstebit "Hanedan" kültürünü bu dine, bu coğrafyaya kim soktuysa, kim perçinlediyse, kim de ses çıkarmayan dilsiz şeytansa, Allah tekmiline birden, iki cihanda huzur vermesin.

Daha evvel başka bir vesileyle yazmıştım ama tekrar edeyim;

20 milyon oy alsanız, arkanıza da 20 devlet giden bir candan daha kıymetli değilsiniz ey istibdat delisi zalimler. Bir mazlumun ahı cihanı tutuşturmaya yeter; dilerim o gün de yakındır.