bugün
- masklavi ile yeni parti mitingine gitmek29
- 2027 asgari ücret tahmin yarışması6
- sude sendromu10
- arkadaşlar kızarmış ekmek isteyen var mııı5
- yagmurcu6
- rakipleri gözaltına alıp seçim kararı almak8
- kürt kızlarının güzel olması5
- ahlak duygunuzu nerden alıyorsunuz18
- belçika polisinin öldürdüğü türk3
- ismet birader neden koşturmuyor sorunsalı4
- 13 ekim 2026 sabah slavia prag maçı2
- yandaş basını okumak3
- maide 82
- en sevdiğiniz ayı3
- ilk buluşmada ehonomi çoğ eyi diyen kız2
- bugünün yarından güzel olması2
- çıplaklar kampında tarih hocasıyla karşılaşmak5
- kemal kılıçdaroğlu6
- sözlük açsanız ismi ne olurdu9
- melih gökçek13
- ben robot değilim tuzağı2
- öbür sözlükte uluya kerhane denmesi17
- arkadaşlar kavga etmeyin2
- don don bey birader2
- kolay gelsin denilen esnafın cevap vermemesi4
- akrostişli şiir7
- geleceğin hep güzel görünmesi olayının bitmesi2
- ekonomi2
- 30 yaşına girmek6
- özenilen şeyler3
- hristiyanlık8
- tulumba tatlısı7
- silver ile evlenecek erkek52
- kızları en güzel olan şehir13
- cinler sizinle nasıl iletişime geçiyor12
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi21
- sırrı süreyya önder28
- bir şeyler söyle2
- ey insan3
- samed agirbas3
- atatürk'e alerjisi olan tipler11
- kolye zincirlerinin birbirine dolaşması10
- intihardaki vücut pozisyonunu yatakta taklit etmek3
- erkek erkeğe arkadaşça sakso çekmek3
- abdullah öcalan orospu çocuğudur18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı15
- sarapci koala58
- mauro icardi13
- euro 20163
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
1- iş olsun diye konuşup ülkücüler sokaklara inmeyecek deyip meydanları bebek katilleri bölücü hayinlere terkeden kişi
2- Rahmetle andığımız Başbuğumuzdan yadigar kalan:Erciyes Zafer Kurultay'ımızı fes edip yalanla dolanla olmadık dolaplarla kaldıran kişi
3- Ülkücü değil, bana yoldaş lazım diyen kişi
4- Ülkü Ocaklarımızı kapatan üç buçuk yılda ecevit'ten çok şey öğrendim diyen kişi
bütün bunları yapan bay bahçeli;
Tavır koyup kanlı elleri biz sıkmayız diyeceğiniz yerde bölücü hayinlere yer gösterip beşlik simit gibi kırıştınız. Renk kattıklarından bahsedip oları sevindirip Ülkücüleri üzdünüz, Şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız. Bizleri şehitlerimizin yakınlarını ve Aziz Gazilerimizi tarifi imkansız acılara gömdünüz bunu siz yaptınız sayın Bahçeli!
Gel yol yakınken Türkiye çaresizlikten iyice kangren olmadan iç savaş çıkmadan, bırak ''o'' makamı mal mülk, para pul nedersen ne istersen al senin olsun verelim ve çekil oradan. Hareketi kongreye götür. kongre sonrası hak ederek seçilerek gelecek olan bir Ülkücüye Genel Başkanlık görevini devret sayın Bahçeli.
Gelin 2003 teki bırakıyorum diye almış olduğunuz ''o'' kararınızı harekete geçirin ve bir kez olsun MHPnin ve Ülkücü hareketin işine yarayacak kararı alın ve MHP Genel Başkanlığından istifa edin.
Gelin bir kez olsun devletin ve milletin sizden beklediği cevapı verin ve ''o'' makamı tavrınızdan dolayı yapamadığınız için erdemlik edip ben bırakıyorum deyin ve Türk düşmanları din düşmaları Allah düşmanları nın karşısına dağ gibi bir Ülkücünün çıkması için yardımcı olun. Hem sizde yoruldunuz çekilin ve artık dinlenin sayın Bahçeli.
2- Rahmetle andığımız Başbuğumuzdan yadigar kalan:Erciyes Zafer Kurultay'ımızı fes edip yalanla dolanla olmadık dolaplarla kaldıran kişi
3- Ülkücü değil, bana yoldaş lazım diyen kişi
4- Ülkü Ocaklarımızı kapatan üç buçuk yılda ecevit'ten çok şey öğrendim diyen kişi
bütün bunları yapan bay bahçeli;
Tavır koyup kanlı elleri biz sıkmayız diyeceğiniz yerde bölücü hayinlere yer gösterip beşlik simit gibi kırıştınız. Renk kattıklarından bahsedip oları sevindirip Ülkücüleri üzdünüz, Şehitlerimizin kemiklerini sızlattınız. Bizleri şehitlerimizin yakınlarını ve Aziz Gazilerimizi tarifi imkansız acılara gömdünüz bunu siz yaptınız sayın Bahçeli!
Gel yol yakınken Türkiye çaresizlikten iyice kangren olmadan iç savaş çıkmadan, bırak ''o'' makamı mal mülk, para pul nedersen ne istersen al senin olsun verelim ve çekil oradan. Hareketi kongreye götür. kongre sonrası hak ederek seçilerek gelecek olan bir Ülkücüye Genel Başkanlık görevini devret sayın Bahçeli.
Gelin 2003 teki bırakıyorum diye almış olduğunuz ''o'' kararınızı harekete geçirin ve bir kez olsun MHPnin ve Ülkücü hareketin işine yarayacak kararı alın ve MHP Genel Başkanlığından istifa edin.
Gelin bir kez olsun devletin ve milletin sizden beklediği cevapı verin ve ''o'' makamı tavrınızdan dolayı yapamadığınız için erdemlik edip ben bırakıyorum deyin ve Türk düşmanları din düşmaları Allah düşmanları nın karşısına dağ gibi bir Ülkücünün çıkması için yardımcı olun. Hem sizde yoruldunuz çekilin ve artık dinlenin sayın Bahçeli.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar