bugün

fast five

olmuş filmdir. sadece araba-kadın-para üçlüsünde geçmiyor. senaryo ve oyuncu kadrosu fazlasıyla doyurucu kanımca. gerçi benim için luda ve tyrese'ın orada olması yetti. 2 kere izledim, daha da izlerim. hip-hop kültüründen beslenen bir yapım olduğunu da fazlasıyla hissettiriyor. tego calderon, don omar, ludacris, tyrese* gibi hip-hop camiasının önde gelen elemanlarının projede yer alması bunu perçinlemiş. ben isterdim ki dmx abimiz de orada olabilseydi, gerçekten yakışırdı. diğer yandan filmin müzikleri 2 fast 2 furious'a göre gerçekten hayal kırıklığı. furiously dangerous ve danza kuduro fena olmamış lakin bir like a pimp değil. ayrıca dwyane johnson abimiz de nasıl bir şeydir anlayamadım. o erkekse ben neyim amına koyim? brian o'connor ve dominic toretto bildiğimiz gibi. adamlar aşmış. don omar, tego, luda ve tyrese kendilerinden beklenenden daha iyi bir performans göstermiş kanımca.

--spoiler--
çelik kasayı sürükleye sürükleye götürdükleri sahne çok fenaydı amına koyim, sinemada koltuğa yapıştım. ön koltuğa gaz veriyordum en son kasayı çekmek için.
--spoiler--

edit: han'ı unutmuşum lan. han reyiz unutulur mu? her zamanki gibi sakin, 'dünya sikimde değil hacı' havalarında. toretto'nun da dediği gibi; bukalemun.

--spoiler--
hem araba kullan, hem hatunu kucağına al öp, ye hem de sol şeritte makas at. dünya sikinde olmaz tabi*
--spoiler--