bugün
- migros'a sorulacak tek soru16
- velvet35
- mezeler eşliğinde rakı içip söyleşmek7
- 2026 ekonomik krizi5
- arkadaşlar çok hastayım ya7
- now tv neden gelmedi6
- bir kızın hard sevip sevmediğini nerden anlarsınız4
- güçler ayrılığı3
- tostumu yaptım6
- sözlük ne zaman bu kadar sıkıcı hale geldi6
- gocu abi buraya yumruk havaya4
- burcu özberk4
- bu saatte evde oturmak yerine işte olan insan4
- kliniğe gittim klinikten geldim6
- yalınayak başı kabak3
- stellantis grubu2
- victor osimhen15
- öğretmenlere önlük ve kıyafet zorunluluğu gelmesi5
- sözlük kavgalarının aslında çok yararlı olması6
- yeni partinin ilk krizde duvara toslaması11
- citol ve rixper tedavisi2
- sadece sözlük kızları tarafından açık oylanmak4
- tesla model 32
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi2
- opel mokka2
- iş mi bulamadın karton topla3
- fenerbahçe biraz sert biraz katı13
- şizoid bipolaryanist manik ataklı sohbetler2
- kadınlardaki aşırı özgüvenin nedeni6
- aleksey batrakov21
- ikinci entrynin başlık üzerindeki muazzam etkisi3
- livakovic'in barcelona transferi5
- osuruktan şiirler58
- the mossad is watching you2
- koşer ürün alan müslüman2
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı6
- twin peaks4
- yılmaz güney izleyip ahmet kaya dinleyen tip14
- dincinin içinde yaşadığı hasta hayal dünyası4
- enayimiknatisi ile kavga etmek21
- gazze de 186 yardım çalışanının öldürülmesi4
- abdullah öcalan13
- adnan menderes'in yıktırdığı tarihi eserler3
- devletin bireye müdahalesi2
- genelev3
- yasakçı zihniyet15
- ekşi sözlük21
- bik bik kız kaçırdı9
- 18 ağustos 2026 fenerbahçe lyon maçı30
- alparslan kuytul13
hayat eğer bir müzik türüyle bağdaştırılacaksa, o müzik türüdür rap. içinde sadece aşk yoktur, içinde sadece isyan ve küfür yoktur, içinde sadece söz de yoktur, melodi de. her şeydir rap.
puslu bir havada açarsın bushido ' nu yalnızlığın tadına varırsın. güneşin ilk ışıkları pencereden süzülürken, geniiş geniş gerinirken günün ilk şarkısı 50 cent' ten gelir keyiflenirsin. olmadı ceza' nın delight' ını dinlersin. o da olmadı eminem den bir the real slim shady konseri her şeyi keyifli hale getirir. öfkeni kusarsın eminem' le, zaman zaman tupac' la, zaman zaman dr. dre veya yelawolf' la. hüzünlenirsin, aşk acısı çekersin, açarsın eminem' den love the way you lie veya beautiful, ağlarsın istediğin kadar sözleriyle. yeri gelir busta rhymes' ın, notorious big' in, tech n9ne' ın flowlarına "ooo" dersin. yeri gelir eko fresh' li ghetto ' da uzaklara dalar, vay be dersin. veya bunların hepsini sadece eminem' le de yapabilirsin. her neyse. ama bak şunu söylemeyi unuttum, sagopa dinlemezsin. o ne lan ergen arabeski o, kim ona rapper demiş gitsin şiir yazsın ilahi yazsın ibo' ya beste yapsın o.
not: türkçe rap dinlemiyorum, sevemedim o yüzden yorum yapmıyorum.
ayrıca rap müziğe anlamsız diyen sığırın önde gidenidir. ulan dinledin mi, hissettin mi de anlamsız? karşılaştırma yapmıyorum, rap en iyisidir rock müziği havada karada öper demiyorum. ama hayatın ta kendisidir rap, hiçbir müziğin olamadığı kadar ta kendisidir. sözleriyle de, ritimleriyle de, ruhuyla da...
puslu bir havada açarsın bushido ' nu yalnızlığın tadına varırsın. güneşin ilk ışıkları pencereden süzülürken, geniiş geniş gerinirken günün ilk şarkısı 50 cent' ten gelir keyiflenirsin. olmadı ceza' nın delight' ını dinlersin. o da olmadı eminem den bir the real slim shady konseri her şeyi keyifli hale getirir. öfkeni kusarsın eminem' le, zaman zaman tupac' la, zaman zaman dr. dre veya yelawolf' la. hüzünlenirsin, aşk acısı çekersin, açarsın eminem' den love the way you lie veya beautiful, ağlarsın istediğin kadar sözleriyle. yeri gelir busta rhymes' ın, notorious big' in, tech n9ne' ın flowlarına "ooo" dersin. yeri gelir eko fresh' li ghetto ' da uzaklara dalar, vay be dersin. veya bunların hepsini sadece eminem' le de yapabilirsin. her neyse. ama bak şunu söylemeyi unuttum, sagopa dinlemezsin. o ne lan ergen arabeski o, kim ona rapper demiş gitsin şiir yazsın ilahi yazsın ibo' ya beste yapsın o.
not: türkçe rap dinlemiyorum, sevemedim o yüzden yorum yapmıyorum.
ayrıca rap müziğe anlamsız diyen sığırın önde gidenidir. ulan dinledin mi, hissettin mi de anlamsız? karşılaştırma yapmıyorum, rap en iyisidir rock müziği havada karada öper demiyorum. ama hayatın ta kendisidir rap, hiçbir müziğin olamadığı kadar ta kendisidir. sözleriyle de, ritimleriyle de, ruhuyla da...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar