bugün

two and a half men

charlie sheen'in diziden kovulmasının ardından kadrosuna ashton kutcher'ı dahil ederek küçük çaplı bir sansasyon yaratmış dizidir.

şu anda twitter'da "ashton kutcher" ve "charlie harper" worldwide trending topic oldu hatta.

bilmeyenler için not: ashton kutcher, charlie harper rolünde olmayacak. kendisi başka bir karakteri canlandıracakmış.

şimdi ben öncelikle bi' şunu sormak istiyorum; charlie sheen'siz (ya da charlie harper'sız) two and a half men mi olur lan?! ben bu diziyi çok sıkı bir şekilde takip eden birisi değilim ama ne zaman bu diziye bir yerde denk gelsem charlie karakterinin hal ve tavırları beni altıma sıçtırıyor. diğer elemanlar da aşırı komik ama charlie de farklı olan bir şeyler var, kendini oynuyor adam. bazı yerlerde komik bir şey yapmasa bile gülüyorum arkadaş ben bu adama, o derece benimsemişim artık.

ilginçtir ki charlie sheen hem bir şey yapmadan komik olmayı, hem de bir şey yapmadan karizmatik olmayı başarabiliyor. yani maymunluk yapan adama güldüğün gibi gülmüyorsun bu adama, kendine has bir tarzı var. hem gülüyorsun, "vay amına kodumun çocuğuna bak heaehuaheuah" falan diyorsun. hem de "ooo charlie reyiz" triplerine giriyorsun. nedenini bilmiyorum, ama charlie sheen'in kendine has bir tarzı olduğu ve bu tarzın da insanlar tarafından çok beğenildiği aşikar.

her neyse, charlie sheen hakkındaki fikir ve düşüncelerim buraya sığmayacak anlaşılan. sonuç olarak dizideki yeri doldurulamayacak olan bombastik bir elemandır kendisi.

şimdi gelelim ashton kutcher'a. aklıma ilk olarak "ashton kutcher mı lan charlie reyizin alternatifi?" sorusu geldi. hakkaten çok merak ediyorum, charlie gibi bir adamın alternatifi ashton kutcher mıdır? başka birisini bulamadınız mı amına koduklarım?

ya tamam; senaristi, yapımcısı vs. bu detayları benden daha fazla düşünmüştür biliyorum. ama arkadaş ben jon cryer gibi bir adamın yanına ashton kutcher'ı yakıştıramıyorum. aklıma çok daha farklı karakteristik ve fiziksel özelliklere sahip birisi geliyor. aklımda belli birisi yok ama o adamın ashton kutcher olmadığını biliyorum en azından.

umarım chuck lorre bir hata yapmamıştır..