bugün
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle18
- anın görüntüsü15
- blackberry6
- esrar içip müzik eşliğinde sevişmek8
- sebahattin şirin14
- arkadaşlar bana müsaade2
- çerçeve yasa23
- eksi oy alan tanımları siliyorum2
- bir erkeği yakışıklı gösteren 3 şey3
- kırathanede one more cup of coffee dinlemek2
- hangi film karakteri olmak isterdiniz3
- hiçbir servet zamanı satın alamaz11
- sözlüğün en tipsiz kız yazarı5
- sözlük yakışıklıların fotoğrafları9
- apo piçtir piç kalacak12
- kova burcu2
- malum takımın azalarak bitecek olması6
- herkes öldüğü hal üzere diriltilecektir2
- romelu lukaku7
- eski türkiye5
- bu plak para eder mi3
- kalp krizi7
- z jenerasyonunun önceki nesilden az zekalı olması4
- rabbin sana verecek ve sen hoşnut olacaksın2
- numan kurtulmuş3
- aslolan fenerbahce dir vs frank lucas3
- ipsala vs kapıkule2
- profilini gizli tutma nedeni9
- aslolan fenerbahce dir andavalı4
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı6
- milliyetçi faşistlerin pkk biter korkusu12
- türk milletine kurulan pusu7
- allah'ın delili hazreti mehdi5
- ümmetçilerin vatan sevgisi5
- 1 milyon dolar ama sözlükte nude'un dolaşacak5
- true'nun sözlüğe küsmesi6
- en sevdiğin eşofmana çamaşır suyu dökülmesi5
- mel melin palavra sıkması7
- ismet'in domuz çukulatası getirmesi7
- 73 yıllık sigara2
- poğaca ile kahvaltı yapmak8
- kendi doğum gününü unutmak3
- akp iktidarının yaptığı en önemli hizmet6
- ekşide yazar olmak vs uludağda birader olmak3
- atilla kaya2
- sözlüğe taze kan ihtiyacı5
- türkiyeye gelmiş en iyi yabancı kaleci6
- en güzel reçel6
- galatasaray8
- aym'nin evlenen kadin nufus kaydi karari2
Üç korner Bir penaltıydı.
1-En iyi oynayan iki kişi aynı takımda yer alamazdı.
2-Maçlar minyatür kalede oynanıyorsa, penaltı boş kaleye ters şekilde topukla vurulurdu.
3-Abanma ve burun vurmak yoktu, vurulursa eleştirilip küfür edilirdi.
4-Maçların hayali kale direkleri arası adım ile sayılır, olmaları gereken yerler iki taş ile işaretlenirdi.
5-Anne-baba çağırınca maç biterdi.
6-Topu patlatan parasını öderdi
7-Takımlar kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakkı, adım almayı iyi bilenindi.
8-Kaleci topu 3 kere sektirirse rakibe Açılsana 3 kere sektirdim derdi rakip açılırdı.
9-Top insanın pek münasip olmayan bir tarafına gelirse işetilirdi
10-Penaltılarda kaleci değiştirilirse 2 penaltı atılırdı. Eğer ilk penaltı gol olursa ikincisi atılmazdı.
11-Frikiklerde baraj mesafesi, frikiği kullanacak olan kişinin kocaman 3 adım atmasıyla belirlenirdi.
12-Top, oyun alanı içerisindeki herhangi bir arabanın altına kaçarsa büyük bir şevkle arabanın altına yatılıp top alınırdı. Topu ilk kim kaparsa o takımda başlardı.
13-Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oucusu golü kabullenirse gol yiyen takım 360 derece dönerek durumu kabullenirdi.
14-Eğer bir oyuncu faule maruz kalmışsa ama devam etmek istiyorsa, rakip futbolculardan birinin yürümesini dahi bahane ederek;Adamın devam ediyor derdi.
15-Atan alır mevzusu vardı. Eğer top kime çarpıp abuk zubuk biyere kaçmışsa topun gittiği yer neresi olursa olsun koşa koşa gidip alırdı.
16-Eğer kaleci dahil herkes çalımlanmışsa kale çizgisinde yere yatılarak topa kafa vurulurdu..
17- kurallar kirmizi beyaz bir nesneyi tutandandı.
18-frikik için atılan 3 adım, geniş atıldığında babanın yanındada mı öyle yürüyosun sorusu eksik edimezdi.
1-En iyi oynayan iki kişi aynı takımda yer alamazdı.
2-Maçlar minyatür kalede oynanıyorsa, penaltı boş kaleye ters şekilde topukla vurulurdu.
3-Abanma ve burun vurmak yoktu, vurulursa eleştirilip küfür edilirdi.
4-Maçların hayali kale direkleri arası adım ile sayılır, olmaları gereken yerler iki taş ile işaretlenirdi.
5-Anne-baba çağırınca maç biterdi.
6-Topu patlatan parasını öderdi
7-Takımlar kurulurken ilk oyuncuyu seçme hakkı, adım almayı iyi bilenindi.
8-Kaleci topu 3 kere sektirirse rakibe Açılsana 3 kere sektirdim derdi rakip açılırdı.
9-Top insanın pek münasip olmayan bir tarafına gelirse işetilirdi
10-Penaltılarda kaleci değiştirilirse 2 penaltı atılırdı. Eğer ilk penaltı gol olursa ikincisi atılmazdı.
11-Frikiklerde baraj mesafesi, frikiği kullanacak olan kişinin kocaman 3 adım atmasıyla belirlenirdi.
12-Top, oyun alanı içerisindeki herhangi bir arabanın altına kaçarsa büyük bir şevkle arabanın altına yatılıp top alınırdı. Topu ilk kim kaparsa o takımda başlardı.
13-Gol olduktan sonra eğer tartışmalar olursa ve golü yiyen takımın bir oucusu golü kabullenirse gol yiyen takım 360 derece dönerek durumu kabullenirdi.
14-Eğer bir oyuncu faule maruz kalmışsa ama devam etmek istiyorsa, rakip futbolculardan birinin yürümesini dahi bahane ederek;Adamın devam ediyor derdi.
15-Atan alır mevzusu vardı. Eğer top kime çarpıp abuk zubuk biyere kaçmışsa topun gittiği yer neresi olursa olsun koşa koşa gidip alırdı.
16-Eğer kaleci dahil herkes çalımlanmışsa kale çizgisinde yere yatılarak topa kafa vurulurdu..
17- kurallar kirmizi beyaz bir nesneyi tutandandı.
18-frikik için atılan 3 adım, geniş atıldığında babanın yanındada mı öyle yürüyosun sorusu eksik edimezdi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar