bugün

kılıçdaroğlu nun kol gibi cevabı

Evetttt gelelim bir takim tutar gibi parti tutma olayina.
bu olayda yani bombos bir kale birakip bir de 8 numara kemal k. ye pas veren 9 numara rte. dogal olarak kemalin topa dokunmasıyla gol olmasını sağlamış.
recep in takimi "a"dana "k"lubu taraftarları bu durumda kendi recep lerine laf soyleyeceklerine "c"eyhan "h"elediye den kemal k. ye taş şişe çakmak attılar. kimse recep in eliyle vermiş olduğu topa kimse o kaleyi öyle açık bırakıp herkesin o kaleye laf ay pardon gol atabilecek olmasına bir şey demedi. çünkü onlar takım tutuyorlardı.

vay arkadaş ne partileriniz varmış be. akp liysen de (ki bu tabir nedir onu da anlamiş değilim ülkeyi kimin yönetebileceğine inanıyorsan o seçimde ona verirsin, değişebilir yani) sen gidip recep bey in bir oğlunun sakat raporu alıp askerlik yapmadığına, bir oğlunun da 21 gün yaptığına şak şak yapamazsın. çünkü bu iş takım işi değil. peygamber mi bu adam tövbe tövbe. her yaptığına o yapsın ona helal olsun diyorsunuz. sebebi ne söylesenize bi. dindar olması di mi? kusura bakmayın ama gözünüzü biraz açmak zorundayım. dindar insan milletimizin şehit çocuklarına "kelle" diyip askerlik yan gelip yatma yeri değildir deyip kendi oğullarını bundan kaçırmaz. bu bir hatadır. ve siz bunun doğru olduğunu, helal olsun başbakanıma diye savunamazsınız.