bugün

uludağ sözlük beş yaşında zirvesi

uludağ sözlük tarihi'nin en büyük zirvesi.

katılım koşulları:
(bkz: uludağ sözlük 5 yaşında zirvesi katılım koşulları/#13231573)

içki fiyatları:
(bkz: uludağ sözlük beş yaşında zirvesi içki fiyatları/#13232667)

yazarların ve yanlarında gelebilecek maksimum iki (2) misafirinin zirveye katılımı ücretsiz olacaktır.

zirvenin medya sponsoru power fm olmuştur.

bubilet.com ve burn zirveye sponsor olan markalardır.

tarih: 30 eylül 2011 cuma
yer: olimpia event hall ( http://www.olimpiabeyoglu.com/ ) kapasite: 900 kişi
katılım formu: http://www.uludagsozluk.com/5y/ (ad soyadlarınızı doğru yazmalısınız, girişte isim kontrolü yapılacaktır.)

zirvede sahne alması kesinleşen sanatçımız feridun düzağaç'tır. kendisini uzun uzun anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. kısaca f.d. demem kafidir...

feridun düzağaç'tan önce luxus grubu da gecemize renk katacaktır. birçoğunuz kendilerini tanıyorsunuzdur, oldukça eğleneceğimizden şüpheniz olmasın.

şu an oluşan zirve planı şu şekildedir; hoşunuza gideceğini düşündüğümüz bir müzik grubunun performansının ardından feridun düzağaç sahne alacak, sonrasında da power fm dj team ile gece devam edecektir. buna ilaveten gecenin akışına göre sürpriz etkinliklerimiz de olabilir. neler yapabileceğimizi hep birlikte göreceğiz.

ayrıca sözlükte sık sık kendileri hakkında yazılar yazdığınız, hepinizin yakından tanıdığı sürpriz davetlilerimiz var. teşrif ederlerse çok keyifli anlar yaşanacağını düşünüyorum ve bizi kırmayacaklarını ümit ediyorum. gördüğünüzde oldukça şaşıracaksınız ama isim vermek uygun olmayacaktır. "hani gelecektiler? neden gelmediler?" tarzı sorulara maruz kalmak istemiyoruz.

bizimle beraber zirvede çalışacak gönüllü yazarlara ihtiyacımız vardır. ayrıca tasarım konusunda bize vakit ayırabilecek ve bizim yaptığımız toplantılarımıza katılarak kendisine sunduğumuz fikirleri görsel haline getirebilecek yazarlara da ihtiyacımız hat safhadadır. farklı konulara yoğunlaştığımızdan ötürü, bununla ilgili destek verebilecek birileri varsa çok memnun oluruz. kendilerinin benimle irtibata geçmesini rica ediyorum. yol, yemek, sigorta... her şeyi hallederiz. o gece içki de ısmarlarım, söz veriyorum.

şimdiden iyi eğlenceler...