bugün

uludağ sözlük 5 yaşında zirvesi katılım koşulları

uludağ sözlük beş yaşında zirvesi'ne katılacak olan yazarlarımızın bilmesi gereken detaylardır.

- yanınızda misafiriniz olarak 2 kişi getirmeniz mümkündür. yalnız erkek yazarsanız, mekanda kadın - erkek oranını mümkün olduğunca denk tutmak açısından beraberinizde 2 erkek daha getirmeniz mümkün değildir. erkek yazar, yanında bir erkek daha getirebilir. ayrıca, yanında bir erkek bir kadın da getirebilir. ama üç erkek olarak katılımınız olamayacaktır. affınıza sığınarak, zirveye gelen herkesi düşünerek yaptığımız bu uygulama için sizden anlayış bekliyoruz. lütfen kayıt yaparken bu konuda dikkat ediniz.

- zirveye katılım sayısı maksimum 900 kişidir. eğer herkes yanında iki misafiriyle gelirse, maksimum 300 yazar zirvede olabilecektir. bundan dolayı kaydınızı bir an önce yapmalısınız.

- mümkün olduğunca, geleceği kesin olan kişilerin bilgilerini veriniz ve yazım hatası yapmamaya özen gösteriniz. zirveye girişte kimlik kontrolü yapılacaktır.

- 18 yaşından küçükler, içerde alkol satışı olduğundan ötürü yasa gereği zirveye katılamayacaktır.

- sms yoluyla size zirveye giriş için davetiye kodunuz gelecektir. bu id numarası size ulaşana kadar, henüz zirveye katılımınız onaylanmamış demektir.

- zirveye girerken size ve yanınızdaki misafir/misafirlere bileklik takılacaktır. aynı zamanda üye adınızın yazdığı yaka kartları size zirvede verilecektir. yaka kartını kullanmanız mecburi değildir.

- sorularınız için besinciyil@uludagsozluk.com adresine mail atabilir, bir derdim var'dan yazabilir ya da moderatörlere mesaj gönderebilirsiniz.