bugün
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz10
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi8
- kadınların daha hayvansever olduğu gerçeği3
- güzel satranç oynayan kız var mıdır3
- uzay neyin içerisinde genişliyor3
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam3
- recep tayyip erdoğanı sevmiyorum5
- yazarlara verilmiş lakaplar8
- taksici arkadaşın anlattığı enteresan hikayeler5
- son kitaptan öncekiler bozulsun diye mi yaratıldı3
- başlıkların silinme sebepleri3
- polisin ters kelepçe takabileceği durumlar4
- kemal kılıçdaroğlu11
- ali haydar fırat2
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu2
- pandela44
- malum sözlük2
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek16
- 35 yaşında ölmek6
- izafiyet teorisi2
- ben geldim naneler19
- sözlükte flörtleşmek18
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- ferdi özbeğen9
- x in memeleri5
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması7
- iplenmeyen yazarlar2
- iphone kullanan insan2
- sözlük kullanma amacım2
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- 32 yaş altı yazarlar uçurulsun kampanyası2
- wednesdayin annesi8
- azgın türbanlı10
- sözlüğün kahve olması13
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- pandela tarzı entry gir6
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- izlenmiş en kusursuz film8
- alttaki yazara aşık ol11
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- dikkat dikkat tai lung kız11
alkışı haketmeyen taraftar grubudur. en azından stad içindekilerin birçoğu. galatasaray geleneklerin kulubüdür. bu her zaman böyle olmuştur. senin evine bir misafir geliyorsa bunu en iyi şekilde ağırlamak zorundasın. bunun senin stadyumun yapılırken katkısının olup olmaması ile alakası yoktur. bunun gelen kişinin senin stadyumuna "galatasaray taraftarının" stadyumuna gelmesi ile alakası vardır. bunun gelen kişinin beğenirsin ya da beğenmezsin bu ülkenin başbakanı olmasıyla alakası vardır. ne diye ıslıklıklıyorsun başbakanı? gerekçen nedir? birçoğuna sorsak bu ülkeyi yabancılara sattı, kuruttu bu ülkeyi gerekçelerini en başa sıralayacağından eminim. e salak adam sen ne yapıyorsun? o sattı dediğin yabancıların önünde kendi başbakanını ıslıklıyorsun. stadyumdan çekip gitmesine sebep oluyorsun. senin misafirin olan bir insana yapıyorsun bunu. zaten bunu da yapan herkesin sandığı kadar fazla kişi değildi bundan emin olun. birkaç kendini bilmezin önderliğinde gerçekleşti toplasan 5 bin kişi zor çıkar.
galatasaray taraftarını eleştirmek ya da övmek mi istiyorsunuz. böyle saygısızca şeylerle değerlendirmeyin. taraftarın gerçek işi olan takımına taraftar olmayı neden yıllardır beceremediğini sorun. neden her maç bırak takımı ateşlemeyi, biraz daha fazla sesimiz duyulsun takım kendine gelsin diyen beni bile ateşleyemiyor. besteleri söylerken ben kendim gaza gelemiyorum takım ya da orda oturmayın bağırın dediğimiz insanlar bunu nasıl başarsın? yıllardır takımına maç kazandırmaktan başka her işe yarayan besteleri neden taraftara ezberlettiklerini sorun.
stadyumdaki geçmişim uzun değil. ama benim tvlerde görerek, çocukluğumda bende bunlardan biri olmak istiyorum dediğim galatasaray taraftarı bu değildi. kaçırdım sanırım ben o nesli. şimdi ki nesil nasıl bedava biletleri satar da para kazanırım ya da ben nasıl yaparım da bu kadar kötü besteler yapabilirim derdinde sanırım.
galatasaray taraftarını eleştirmek ya da övmek mi istiyorsunuz. böyle saygısızca şeylerle değerlendirmeyin. taraftarın gerçek işi olan takımına taraftar olmayı neden yıllardır beceremediğini sorun. neden her maç bırak takımı ateşlemeyi, biraz daha fazla sesimiz duyulsun takım kendine gelsin diyen beni bile ateşleyemiyor. besteleri söylerken ben kendim gaza gelemiyorum takım ya da orda oturmayın bağırın dediğimiz insanlar bunu nasıl başarsın? yıllardır takımına maç kazandırmaktan başka her işe yarayan besteleri neden taraftara ezberlettiklerini sorun.
stadyumdaki geçmişim uzun değil. ama benim tvlerde görerek, çocukluğumda bende bunlardan biri olmak istiyorum dediğim galatasaray taraftarı bu değildi. kaçırdım sanırım ben o nesli. şimdi ki nesil nasıl bedava biletleri satar da para kazanırım ya da ben nasıl yaparım da bu kadar kötü besteler yapabilirim derdinde sanırım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar