bugün

reddederken teselli eden kız

ayrılırken teselli eden kızın bir üst versiyonudur. iki kere etmektedir. kimse kusura bakmasın ama bunu en çok kızlar yapıyor.

elin böğründe zaten, deliriyorsun birlikte olabilmek için, aşıksın, hoşlanıyorsun, kalbin yerinden çıkacak gibi, kör şeytana lanet diyerek açılmışsın... hanım kızımız en doğal hakkını kullanarak reddediyor. olabilir, gayet normal. benimle çıkmana karar verdim demeyeceğiz. anlayışlıyız, döner kıçımızı gideriz. ama bir yere kadar. sen de haddini bil! yahu tamam istemiyor olabilirsin, bir şey hissetmiyor olabilirsin, kafan karışıktır, bin tane bahane bulabilirsin ki biliyorum bu yetiye sahipsin. üstüne bir de neden teselli etmeye çalışıyorsun?

+ şey... melis...
- evet?
+ ben çok hoşlanıyorum senden.
- aa ama alican... ben sana o gözle bakmadım hiç. üzgünüm.

normali bu. gözünle mi bakıyorsun, götünle mi beni ilgilendirmiyor. olabilir, istemiyorsan istemiyorsundur. allah belanı vermesin. tamam anlıyorum. yazıklar olsun emeklerime. şansımı sikeyim. tamam anlayışla karşılıyorum ve gidiyorum. bak bu normal.

+ şey... selin... (melis olmadı selin'i deneyelim)
- söyle canım?
+ (aha canım dedi) çok hoşlanıyorum senden.
- inanmıyoruaaammm!!
+ (lan?!)
- alican! bak, sen benim için çok değerlisin. insan olarak, arkadaş olarak çok önemsiyorum seni. en iyilerine layıksın.
+ anladım tamam. n'olur devam etme.
- bak çok mutlu olacağına inanıyorum. üzülmeni istemiyorum. karşına çok güzel kızlar çıkacaktır. ama biz uymayız yani, mutlu olamayız. farklıyız. sen şöylesin sen böylesin mikmikmik....

anormali bu. yemişim verdiğin değeri de, insanlığımı da. insanlıktan çıkardınız lan. tamam istemiyorsan istemiyorsun. neden teselli ediyorsun, neden gönlümü hoş etmeye çalışıyorsun? çok mu düşüncelisin? iyi bir insanmışım da bilmem neymişim. e öyleyim ama sana yaramadı ya bu üstün özelliklerim? bırak bu işleri. ne kadar itici olduğunun farkına var. titre ve kendine gel.

bana şimdi üzmemeye çalışıyordur falan demeyin, reddedilmek yeterince üzücü tamam mı?