entry'ler (10)

soğuktan ölen 40 günlük bebek

Cennetten hepimize el sallıyordur minik elleriyle, Cenabi Rabbim kimsenin başına vermesin.

yılbaşı

Ecnebi adetlerinden biri. Alkol dibine kadar içilir,herkez sapıtır,yollarda trafik canavarları gezer.

kurtlar vadisi

Adını bile duyduğumda sinirleniyorum, ülkenin genç nüfusunu mahvetti , çocukları etkisine alıp suç oranları çok küçük yaşlara düştü.
Necati şaşmazı severim ancak kabak tadı verdi beyler.

kadiri tarikatı

En çok ziyaret ettiğim türbe Kadıköylülerin babası kadiri mahmut baba türbesidir. Tavsiye ederim huzur bulursunuz.

seat

Verdiğin parayı hak eden doluluk ve kalitedeki araç markası.

iphone

Telefonları Mercedes gibi eski kasası bile para eden bir marka.

bedelli askerlik

Bedelli askerlik bence son kez çıkmalıdır. Bunun akabinde profesyonel ordu sistemine geçilerek , sokakta sersefil, işsiz ve boş gezen insanları eğitilmelidir. Diş macunu yiyen, pisuara büyük abdestini yapan, tuvalete bir kova suyu döküp jiletle temizleten bir askerlik istemiyorum.

paşabahçe

Fiyatları biraz kalın ama ürünleri kendine aşık eden cinsten.Muhteşem yüzyıl seti gibi mübarek mağaza.

lc waikiki

Lc waikiki mağazalarındaki koku ilgimi çekti. Mağazadan dışarı taşmış kokuyu takip ettim ve içerideki mağaza görevlisine sordum, kurumsal kokumuz dedi çok başarılı.

lc waikiki kokusu

Lc waikiki nin kokusu çok güzel bana küçüklüğümü hatırlatıyor tertemiz kokuyor mağazaları kim akıl ettiyse Cenabı Rabbim ondan razı olsun...
© copyright 2005 - 2026