bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ben geldim naneler19
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- pandela43
- devlet kim lan7
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- çok çişi gelen insan5
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- pandela tarzı entry gir6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- wednesdayin annesi8
- menekşe moru oje4
- günün iddaa kuponu2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- mmm pandela poposu kocaman5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- annenin ölmesi5
- izlenmiş en kusursuz film8
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- anın görüntüsü20
- tai lung ile revani yemek4
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlüğün kahve olması13
- pandela1bukentay3
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- 20263
- alttaki yazara aşık ol11
entry'ler (16)
Nickim olan Dr House'u, sosyal konulardaki yorumlarıyla, özelikle de psikoloji yorumlarıyla yüzde yüz hakeden kızıl saçlı güzel dost. 2010 ÖSS'ye hazırlanıp psikoloji okumak ve irlanda'ya gitmek arasında bocalayan ilk adı Elif olan sevimli ve zeki şahıs. Güzel yüzer, güzel güler, güzel.. Ankara Siyasal'a yazdığı siyaset bilimi teziyle büyük sükse yapacağını düşünüyorum. Ayrıca unutmadım, 7Ekim'de bir yıl daha yaşlanıyor.
istanbul Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünün akademik kadrosundaki yakışıklı hocamız. Çözülen Kent istanbul adlı enfes panelde oturum başkanlığı da yapmış güzel yürekli Üniversite Konseyleri üyesi yakışıklı.
30 Kasım 1990'da Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu (ttk) ve Maden Tetkik ve Arama (mta) işyerlerinde örgütlü olan Türk-iş'e bağlı genel maden işçileri sendikası (gmis) ile işveren arasında toplusözleşme görüşmelerinin uyuşmazlıkla sonuçlanması üzerine, grev kararı alınması ve 30 Kasım'da başlayan işçi yürüyüşlerinin yaşanmasına sahne olan şehir.
Kanal D de dizisi Behlül ile Bihter ne zaman yiyişecekler ya da yatacaklar şeklinde yazıldığı, Türk halkının tüm dertlerini unutup Behlül ile Bihter'in seks hayatına odaklandığı, Beren Saat'in histerik el kol,boyun hareketleriyle oyunculuk yaptığını düşündüğü eser.
En izlenesi Türk filmlerinden. Mahsungilller türü bir ağır ağlatmalı, ince hesaplı olmayan ama insanın içini delecek denli acı konuları sadelikle işleyen, 17 insanın öldürüldüğü Gazi Mahallesi'nin bugünkü yozluğunu ama yine de göze çarpan yoksulluğunu, Türkiye'de Alevi olmanın hala bir sorun olduğunu anlatan güzeller güzeli film. ismail Hacıoğlu, sen gerçek misin?
Ankara Üniversitelilerin Ankara'da kurup istanbul'da da şubelerini açıp hayırlı bir iş yaptıkları kitapçı gibi kitapçı. Mühürdar'daki imge'yi özellikle tavsiye ederim.
Ateist, ateist olduğu için kalitelidir zaten. Fazlasına gerek yok.
Zeka geriliğinden muzdarip,bir ayakkabı, bir parfüme hayatını adayan, saçlarını genellikle iğrenç bir sarıya boyatan, miş gibi davranan zavallı biçareler. Kısa sürede iyi olmaları dileğiyle.
Kızların abartıldığı kadar güzel olmadığı, Türkiye ortalamasının biraz üzerinde güzel oldukları, insanı, denizive havasıyla 5 aydır göremediğim canım memleketim.
Nergisten hiçbir farkı olmayan sevdiceğimin ismi.Sen her daim varol!
Buradan ev sahibime sesleniyorum: Beni bir daha rahatsız etmeyin. ikide bir de aramayın ulen.
Bardağın icadından beri tekrarlanan bir eylemi yapan kişidir.
Mükemmel ikili. Yanına bir de domates, peynir, tamamdır bu iş.
Hayatımı kurtardın.Sana çok şey borçluyum.
Benzettiğim ama psikolojik analizlerde Ezgi'nin benden daha çok kendisine benzediğini düşündüğüm kişi. Lafı gediğine koyar. Zeki, cool, mutsuz şahıs.
Türkiye'de iki kere zenciyim, hem Kürdüm, hem Aleviyim diyen şair. Mesut Odman'ın kardeşi olsa gerek.