bugün
- herzevekil19
- katatespizartmasinın mutfağına konuk olmak15
- kendinle aran nasıl2
- türkler ırkçı mıdır10
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı21
- geri zekalı demek hakaret mi21
- türk kızlarının keko adam sevmesi20
- gençler iş beğenmiyor13
- seni onaracağım diyen kadın16
- sabahın şiiri3
- üstteki yazarı öv6
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız30
- yakışıklı olduğunun farkında olan erkek8
- asla dolandırılmayan insanların sırrı15
- ta ki seni görene kadar6
- norveç11
- yapay zekanın bilinçlenip bir dini kabul etmesi18
- bir kadının ensemi okşaması10
- geniş omuzlu kadınlar5
- penis boyu takıntısı14
- şişman kızla sevgili olan erkek16
- galiba sözlükte şu an kavga var5
- sözlükte sizi kim tanıyor27
- 2026 dünya kupası29
- bir gün son kez entry girecek olmamız4
- biraderlere laf edenler5
- her şeye sarımsak koyan insan11
- sabah dörtte kalkmak5
- futbol22
- hayatın anlamsız olduğu gerçeği4
- hayat kalitesini düşüren şeyler12
- sigarayı azaltmak4
- evlenilecek insanın önce ailesine bakmak9
- çekici kadının tüm çekiciliğini götüren şeyler14
- alexander sörloth3
- bu devirde herkes deli gibi vajina arıyor6
- kiraz cicegi kolonyasi45
- geceye bi şarkı bırak5
- evlenmek için para biriktirmek9
- herkes ronaldinho'nun yarrağını yesin6
- marmaris datça yolu10
- izlanda başbakanına türklerden takip patlaması4
- israil basınından türkiye itirafı5
- hayatında ilk defa kendini akışa teslim etmek2
- arjantin milli futbol takımı7
- sevgilinin sürekli eski sevgiliyi anlatması7
- sözlüğün mal dolması3
- cevabı bilinmeyen sorular12
- kadına göbeğin yakıştığı gerçeği7
- köyden kente göçün görünen etkileri5
entry'ler (12)
vaktiyle mecliste akp'yi de bdp'yi de iyi haşlamış cesur milletvekilidir.
türk müziğinin kalbi, ozanı, ruhu... iyi ki vardır. tektir, rakipsizdir, yorumsuzdur, hükümsüzdür <3
gittikçe kaliteyi arttırarak en iyi pop sanatçılarından biri konumuna gelmiştir. devam etsindir;;)
inanılmaz yetenekli, başarılı aktrist. hak ettiği yere gelememiştir. en iyi işi de yüksek tansiyon'dur bence.
programları iyi, kendi kötü. samimi görünmeye çalışan ama olamayan itici.
aşk..acı...yanlış insan...evladını saramamış bir aile...harcanmış bir hayat. çok iyi bir ses sanatçısı olduğu gerçeğini şuraya koyuverelim. ne diyeyim acıyla yaşamak bir sanattır. ruhu huzur bulsun...
ölümünü kabullenmek çok zor olmuştu. sevimli, neşeli, enerjik, deli kızıydı ülkenin. ruhu huzur bulsun, çocuğu iyi ve mutlu bir insan olsun inşallah.
çocukluğumuz, ressam, bilenlerin yüzünde gülümseme yaratan, unutulmayandır.
candır, basketbol izletendir. ülkemizi temsil etmeye devam...
duruşunu, tavrını, kalitesini geçmişten bugüne sevdiğim insandır. türk televizyonlarının en iyi sunucularındandır.
ne bileyim biraz zaman önce hakkında hevesle yorum yapacak biriyken "eski öykü'den eser yok" der susarım. djlik sana yaramadı be kadın. bu gördüğümüz öykü serter değil. belki de vaktiyle biz yanlış anladık.
seni unutmadım. lütfen görüşlerini, ışığını yaydığın bir mecra sun bize. neden tüm sosyal medya hesaplarını kapatıp gitmek? biliyorum...kırgınlıklarını, kızgınlıklarını, değmezmişlerini...hissediyorum yorgunluklarını. ama sen emine ülker tarhan'sın; güneş gibi ışık yayan cumhuriyet kadınısın. sen beni bu kadar heyecanlandıran tek siyasetçiydin: işte o; işte hep gözümün, gönlümün, aklımın aradığı aradığı kadın önder demiştim. öylesin. böylesine heyecanlandırdın bu genç türk kadınını. cumhuriyet kadını, atatürk kadını.
ayrıca dik duruşun, kurduğun parti ve cesaretin için bir vatandaş olarak tebrik ve teşekkürü borç bilirim. seninle gurur duyuyorum!
istemiyor olabilirsin, bulunacağın yer kirli siyaset ortamı olmak zorunda değil. yaz, karala, konuş..her ne olursa. sen olmalısın, güzel görüşlerin ve anlatım gücünden mahrum etme. özledim özledim özledim. sevgi ve saygımla...
ayrıca dik duruşun, kurduğun parti ve cesaretin için bir vatandaş olarak tebrik ve teşekkürü borç bilirim. seninle gurur duyuyorum!
istemiyor olabilirsin, bulunacağın yer kirli siyaset ortamı olmak zorunda değil. yaz, karala, konuş..her ne olursa. sen olmalısın, güzel görüşlerin ve anlatım gücünden mahrum etme. özledim özledim özledim. sevgi ve saygımla...