bugün
- habire12 adamdır14
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması14
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı6
- gammazların tarafsız olması gerekliliği27
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- bir kıza sevgilin var mı diye sormak13
- gece denize girmek12
- voleybol maçı izleyen erkek5
- melissa vargas'dan tokat yemek3
- 26 temmuz 2026 türkiye brezilya voleybol maçı4
- sözlükteki görünmez el2
- siyaset bilimci olmadan siyaset yapmak3
- başak burcu8
- bad boy5
- sözlüğe fotoğraf atan kadın8
- hijo de puta3
- 150 boyundaki kızın seni komaya sokarım demesi4
- hakkımda bilmeniz gerekenler35
- mutsuzluğun en büyük nedeni9
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması7
- güneş3
- sözlük içi şakalar3
- usta yazarların dediğini yapın yaptığını yapmayın4
- melissa vargas2
- nickten isim tahmini yapmak25
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur6
- kaykaydan düşmek2
- vazo ve saksı arasındaki farkı bilen erkek7
- cehennem2
- akrep kadını4
- zencilere maymun denmesi3
- nickli başlık açanlar kucağa alınacak5
- kaymak vs tereyağı6
- un certain regard3
- kuşadası ndaki başıboş köpek domuz kavgası4
- çilek reçeli vs vişne reçeli6
- karton toplayan balkan göçmeni4
- antalya da yaşamak4
- aylık 481 bin tl iyi para mıdır sorunsalı3
- as maca8
- ismet gürbüz'ün en sevdiği gazete3
- sözlüğe yazmama kararı veriyorum4
- dem parti9
- ismet gürbüz nednn türkiye'ye gelemiyor3
- çocukluğa götüren şeyler3
- ai değil alın teri entry4
- limonlu makarna10
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası17
- çare sarıgül4
- true vs gocu3
entry'ler (20)
yoğurtun içinde tarçın ile birlikte müthiş olur.
muhteşem bir sürekliliğe sahip dizidir.
şu an okuduğum lisedir. bana göre öğretmenleri ve bahçe büyüklüğü ile istanbuldaki nadir liselerdendir. üstelik metrobüse ve metroya da yakındır. şiddetle tavsiye ederim.
kanımca türkiyeye gelmiş en iyi futbol spikeridir.
çok pis bir hayvandır. önüne geleni yer. dana yiyecekleri 5 saat gibi bir sürede öğütürken domuz 2 saatte öğütebilmektedir.
en sevdiğim şarkıları mitten in der nacht ve hinter dem horizontdur. eğer almanca öğrenmeye yeni başlıyorsanız tavsiyemdir.
meydanda yeşillik bir alanın olduğu yerdir. yakınlarında sea life adlı bir akvaryum vardır. oradan hemen çıkınca türk abur cuburlarının satıldığı bir bakkal görülebilir.
karizması fena çizilmiştir. kırmızı butona basıp otobüsten inme ihtimali yüksektir.
köpeklerin uluması havlaması, kedilerin garipleşmesi ve sahibie daha yakın davranması. ancak şüphe etmemek lazım.
sneijderin ilk 11 de başlaması ve maçtan elde edilecek gelirim somadaki maden faciasında hayatını kaybeden şehitlerin ailelerine bağışlanması.
mal satmak için şekilden şekile girebilir. bir de bunların gezerken sürekli peşinizde dolaşan tipleri vardır. aman dikkat etmek lazım.
çoğunluğunun sadece gösteriş için yaptığı eylemdir. yahu madem parnız var gidip biraz da bağış yapın. türkiyede 95 bin tl toplanmış diye duydum. bu rakam amerikada ise 2 milyonlarda seyrediyor. işte bu konuda milletimiz bir adım daha öne çıkıyor.
yeni nesil tabletlerden olacak diye duydum. teknolojinin şeysini çıkardılar ama gözünü seveyim kağıt ve kalemin. bakanlık iyice saçmalamaya başladı. öğrenciler meslek seçmede büyük zorluk yaşayacak ama herkes kendi yeteneğine göre üniversitelere yerleştirilecek.
genellikle sporcular tarafından tüketilen yiyecek. ancak içinde bulunan yağa karşı aynı oranda omega 3 alımı gereklidir.
sürekli diyete girip kilo veremeyen sunucu, juri.
Sakın kumunu temizlemeyi unutmayın. bundan rahatsız olup halının veya yatağın üzerini pisletebiliyor.
Aziz Yıldırımın Ribası göndermiyorum ULAN diye rest çektiği maçtır. Ancak ve acak fenerbahçenin gene kazanacağı bellidir.
dünyanın yorgunluğunu atmak için bire bir. Huzur verici yol gösterici bir ibadet.
Scherlock holmes. inanılmaz bir polisiye romanı.
almanca* herzlich wilkommen (türkçemin gözünü seveyim).