bugün
- aşırı çıplaklığın rahatsız edici olması13
- ölümün en iyi tanımı8
- ölümden sonra yaşamın var olduğu gerçeği3
- tarık biberovic2
- kadınların esasında ters dönmüş penis olması2
- yazarların mezun olduğu okullar17
- sabahın şiiri2
- yazarların en sevdiği hayvan2
- vurdurmuş erkek nasıl anlaşılır15
- arjantin mısır maçı13
- sözlüğün en muhteşem yazarlarının fotoğrafları14
- bir kadına verilecek en güzel çiçek9
- avm otoparkında uygunsuz çifte bağıran kadın18
- ankara da nato zirvesi13
- ctrlx'in ayakları11
- sözlüğün en güzel 3 kadın yazarı24
- rafadan yumurta kaç dk olmalı13
- donald trump'ın anıtkabir'i ziyaret etmemesi12
- 7 temmuz 2026 isviçre kolombiya maçı8
- balık burcu bir sözlük kızıyla evlenebilirim16
- tanrı mı bizi yarattı tanrıyı mı biz yarattık10
- günün şiiri25
- bakire kadını gözünden tanımak6
- 7 temmuz 2026 arjantin mısır maçı11
- radiohead dinleyenlerin çok kız düşürmesi5
- saraca finch house21
- üst düzey yönetici olabilmek için gerekenler9
- atm'ye ateme diyen hanzo13
- şişman kısa tembel kıllı ama egosu tavan kız4
- sevgiliyle köpeköldüren içmek5
- yoğurt11
- 23 yaş7
- döl bankası4
- sözlüğünü başka sözlükle aldatan hain yazar6
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması27
- sivas ta kayınbabanın damadını vurması2
- aleyna tilki nin ayakları4
- 7 temmuz 2026 abd belçika maçı16
- kaslı yakışıklı sert mizaçlı memur erkekler4
- dövmesi olan erkek9
- dünyayı kezbanlardan temizleme planım3
- 2026 dünya kupası24
- adana sokak lezzetleri5
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- ragnar rockefeller38
- sonsuza dek uyumak istiyorum4
- evleneceğiniz yazarı neye göre seçersiniz9
- velvet30
- murat yakın3
- tek başına5
entry'ler (21)
bir mucize istiyorum.
sadece ankaralılar tarafından değil Türkiyenin dört bir yanındaki izleyicilere kendini sevdirmeyi ve hatta kalplerinde taht kurarak uzun süre dillerden düşmeyecek bir efsane bir seri olabilmeyi başarmış nadir Türk dizilerindendir.
bu tarz uygulamaların güvenilirliğinden hep şüphe etmişimdir. ne faceapp ne de snapchat gibi uygulamaları bile bu sebeple kullanmıyorum. verilerimizi topladıkları yetmiyor, yüzlerimizi de analiz etmek ve çeşitli yapay zekâ ürünlerine güç vermek için kullandıkları fikrindeyim.
sevmeyenler varmış, ben çok severim, hiç de "iğrenç" falan değildir bana göre.
underground forum ve video paylaşım sitelerinde aratmamanız gereken iki kelimedir.
bu sitenin bugünkü muadilleri benim zamanında psikolojimi bozmuştu, beni neredeyse acımasız biri haline getirdiler.
neyi savundukları belli değildir. hem bts hayranıdır, hem dincidir, hem lgbt destekçisidir, hem kürttür, kendileriyle çelişirler ama hep haklılardır.
türkiye'deki eski aktif kullanıcılarını kaybetse de, Facebook hâlâ birçok ülkede günde milyonlarca kişi tarafından kullanılan bir platform, 2025'de kapanacağını düşünmüyorum.
küçükken reklamını görüp çok özendiğim ancak hiçbir zaman sahip olamadığım, oldukça kaliteli ve pahalı oyuncak silahları üreten firmadır. Kurucusu Lonnie Johnson'dur, Wikipedia kaynağında bu şahsın ismi (icat eden) şeklinde geçiyor.
yediğini içtiğini story atanlar kadar garip olamayacağı fikrindeyim.
Gizemli ve oldukça başarılı bir girişimcidir, Google'ın kurucu ortağı olmasıyla bilinir. Google+ (kapanmadan önce) haricinde hiçbir sosyal medya hesabı açık değildir. "Açık değildir" dememin sebebi bir ara bu adamı araştırma işini epey takıntı haline getirmemden ötürü gidip çoğu sosyal medya platformunda kurumsal e-posta adresiyle şifre doğrulaması işlemi denedim ve Tumblr'da bile hesabı vardı ancak hesabında kendi adını kullanmıyor olacak ki herhabgi bir hesaba ulaşamadım. Kendisine ait sadece bir (bkz: Skype) hesabı bulabildim. Magazinde pek yer almıyor bu nedenle dünyanın en zengin isimleri arasında olduğunu bilen kişi sayısı az denebilir. Çocukların adı bile bilinmiyor.
Pandemiyi Fiji'de geçirmek için adaya bazı yatırımlarda bulunduğu ortaya çıktı, yatırım ve hijyen malzemelerini Blue City Holdings'e ait bir jet ile ulaştırdığı biliniyor.
Pandemiyi Fiji'de geçirmek için adaya bazı yatırımlarda bulunduğu ortaya çıktı, yatırım ve hijyen malzemelerini Blue City Holdings'e ait bir jet ile ulaştırdığı biliniyor.
bu tarz uygulamaların güvenilirliğinden hep şüphe etmişimdir. ne faceapp ne de snapchat gibi uygulamaları bile bu sebeple kullanmıyorum. verilerimizi topladıkları yetmiyor, yüzlerimizi de analiz etmek ve çeşitli yapay zekâ ürünlerine güç vermek için kullandıkları fikrindeyim.
Bu zamandan sonra Türkiye için hatta oyun kurulan ülke durumundaki çoğu ülke için oyun kurucu olmak epey zordur. Hadi Araplar bu durumu parayla kapatmayı, kendilerini güçlü göstermeyi hedefliyorlar da siz ne vereceksiniz ?
(bkz: dış güçler)
(bkz: dış güçler)
epey aşırıya kaçılmış vicdansızlık örneği. bir ara sma bağışları için valilik onaylı olduğu için tamamen güvenli olduğunu söyleyenler vardı.
Muhtemelen 1.50 boylarında, platin sarısı saç renkli bir dişi varlıktır. Ha bu arada böyle tiplerin çoğu bunu elitlik zanneder.
Eğer dini inancı yoksa bile, dini inancı olan çoğu insandan daha iyidir bana göre.
büyük yazar, dincileri eleştirdiği şiirleri mevcuttur diğer entrylerde de göreceğiniz üzere.
bu başlık sayesinde bazı şeylerin farkına vardım, teşekkürler uludağ sözlük daha ilk dakikadan üz beni.
Birileri benden bahsetmiş, her ne kadar mükemmel ve entelektüel biri olsam da böyle kıyak geçmenize gerek yoktu beyler.
Günümüzde milyonlarca kişinin mensup olduğu özellikle ilk 3 din Sümer mitlerine oldukça benzeyen imgelere sahiptir. Sümerlerdeki cennet tasviri yerlerden akan şelalelerden bahseder, Kur-An'da bundan bahsetmektedir. Aslında günümüzdeki dinleri gülüp geçtiğimiz Yunan mitolojisi gibi mitolojilerden ayıran tek şey bu dinleri oluşturan kişilerin kendilerine daha fazla destekçi bulması ve örneğin Zeus gibi bir ölümlü biri yerine asla görünmeyen ama nedense bir kişiyi seçip ona insanlara emrettiklerini bildiren bir yaratıcıya inandırmasıdır.